Etsi

Mistä ostaja?

Kiinnostava yritys löytää aina ostajan. Niin sanottu laatuyritys; kasvava liikevaihto, positiivisesti kehittyvä kannattavuus ja säännöllinen osingonjako kiinnostaa aina ostajaa. Varsinkin, jos hinta on siinä määrin siedettävä, että investointi maksaa itsensä takaisin kohtuullisessa ajassa.

Paras tae ostajan löytymiselle on yrityksen asioiden hoitaminen mallikkaasti ja valmistautuminen kauppaan jo vuosia ennen toteuttamista. Mikäli yrityksesi ei täytä edellä mainittuja vaatimuksia, kannattaa varautua yrityksen kehittämishankkeeseen ennen myyntiä.  

Nykyisin on tarjolla erilaisia foorumeita, joilla ilmoitetaan myytävistä yrityksistä. Näitä riittää ja samoin myytäviä yrityksiä. Mitä enemmän myytävää on, sitä enemmän joutuu tekemään töitä näkyvyyden eteen muiden ilmoitusten joukossa. Jokaisella yrityksellä tulee olla tarina, osa historiaa, osa tulevaisuutta. Mieti yrityksesi tarinaa ennen myyntiprosessiin ryhtymistä.

Tämän tarinan pohjalta rakennamme kanssasi yrityksellesi houkuttelevan esittelyn potentiaalisia ostajakandidaatteja varten. Yhdistämällä yrityksesi vahvuudet sekä persoonan viestimme kokonaisuuden tehokkaasti eteenpäin eri kohderyhmien suosimissa kanavissa. Yhdessä teemme yrityksestäsi erottautuvan ja uniikin, niin ostajia tulee jonoksi. 

Ota meihin yhteyttä, niin pohditaan myyntikanavia ja profiloidaan mahdollisia ostajakanditaatteja, sekä miten tavoitetaan heidät tehokkaasti. Voidaan hyödyntää yrittäjäjärjestön maan kattaa verkostoa.