Etsi

Luentomateriaali

Omistajanvaihdokset: Toiminimet ja henkilöyhtiöt, osa 2 - JTT Oy

Toiminimen tai henkilöyhtiön myyminen, mitä se vaatii ja mitä kannattaa huomioida? Mitä verotuksellisia näkökulmia tulee ottaa huomioon? Materiaalissa käsittelyssä toiminimitoiminnan yhtiöittäminen, yhtiömuodon muuttaminen yhtiömuotoja vertaillen, jatkavan yrittäjän huomioitavat seikat, liiketoiminnan perustaminen, liiketoimintasuunnitelman/rahoituslaskelman työstö sekä rahoitus- ja tukivaihtoehdot.

Yrityskauppawebinaari: Johdanto ja kartoitusvaihe - Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy

Miten yrityksiä myydään ja ostetaan - liiketoimintakaupan ja osakekaupan erot. Miten viritän yritykseni myyntikuntoon? Mistä löydän ostettavan kohteen ja määrittelen sen sisällön?

Omistajanvaihdokset: toiminimet ja henkilöyhtiöt osa 1 - JTT Oy

Toiminimen tai henkilöyhtiön myyminen, mitä se vaatii ja mitä kannattaa huomioida? Mitä verotuksellisia näkökulmia tulee ottaa huomioon? Materiaalissa käsittelyssä toiminimitoiminnan yhtiöittäminen, yhtiömuodon muuttaminen yhtiömuotoja vertaillen, jatkavan yrittäjän huomioitavat seikat, liiketoiminnan perustaminen, liiketoimintasuunnitelman/rahoituslaskelman työstö sekä rahoitus- ja tukivaihtoehdot.

Yrityskauppaprosessi - mihin varautua? - Suomen Yrityskaupat Oy

Materiaalissa käydään läpi yrityskauppaprosessia ja tuodaan esille, kuinka valmistautua asioihin matkan varrella. Katso ja kuule kokeneen yrityskauppiaan kokemuksista aiheeseen liittyen!

Osakeyhtiöiden yrityskaupat - JTT Oy

Käsittelyssä yrityskaupassa yleisesti huomioitavia asiat, osake- / liiketoimintakaupan väliset ero, holding-yhtiömalli ostajan näkökulmasta sekä yrityskaupan rahoitus

Yrityksen kuntokartoitus - Tilitoimisto Likvidi Oy

Onko sinulla oikea ja riittävä kuva yrityksesi taloustilanteesta ja seurataanko sitä riittävästi? Ovatko sopimukset ajantasaisia ja onko niissä varauduttu riittävästi ongelmatilanteisiin? Entä onko yrityksessäsi varauduttu avainhenkilöstön yllättäviin poislähtöihin tai omaan sairastumiseesi? Koulutuksessa käydään läpi keskeisimmät taloudelliset ja oikeudelliset kysymykset, jotka yrittäjän olisi syytä säännöllisesti kartoittaa yrityksessään. Kuntokartoitus palvelee myös yrityksen mahdollista myyntikuntoon laittamista.

Sukupolvenvaihdokset - Suomen Yrityskaupat Oy

Valmistautuminen sukupolvenvaihdokseen Sukupolvenvaihdosten verotus sekä rahoitus Sukupolvenvaihdosten huojennukset.

Miten löytää ostaja omalle yritykselle? - Yrityspörssi.fi

Yrityskaupassa ostajan löytäminen on yksi tärkeimmistä asioista. Ilman ostajaa ei ole yrityskauppaa. Webinaarissa käymme läpi mm. miten, milloin ja mitä kanavia pitkin omalle yritykselle voi hakea ostajaa. Minkälaisia ostajia markkinoilla on? Mitä kautta voit saada heitä kiinni? Mitkä asiat kiinnostavat ostajaa? Miten voit tehdä yrityksestäsi kiinnostavan ostokohteen?

Yrityskaupan verotus - Asianajotoimisto Surakka Oy

Tervetuloa tutustumaan omistajanvaihdoksien polttaviin puheenaiheisiin sekä usein kysyttyihin kysymyksiin. Saat vinkkejä moneen eri tilanteeseen yrityskaupoilla sekä niiden tueksi sekä valmistaudut kokonaisprosessiin. Olit sitten aamujumpassa tai koiraa ulkoiluttamassa.

Ulkopuolinen hallituksen jäsen aloittavan yrittäjän tukena - Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy

Tervetuloa tutustumaan omistajanvaihdoksien polttaviin puheenaiheisiin sekä usein kysyttyihin kysymyksiin. Saat vinkkejä moneen eri tilanteeseen yrityskaupoilla sekä niiden tueksi sekä valmistaudut kokonaisprosessiin.

Yritysjärjestelyt ennen yrityskauppaa - Asianajotoimisto Surakka Oy

Mitä yritysjärjestelyjen tarpeita on ennen yrityskauppaa? Materiaalissa käydään läpi yleisimmät ja tärkeimmät osat näistä yritysjärjestelyistä.

Osakassopimus & omistusjärjestelyt - Asianajotoimisto Surakka Oy

Osakassopimus on yksi tärkeimmistä yrityksen asiakirjoista. Materiaalissa käydään läpi yleisimmät ja tärkeimmät ehdot osakassopimuksissa sekä osakassopimuksiin liittyviä omistusjärjestelyjä kuten esimerkiksi avainhenkilöitten sitouttaminen yritykseen.

Yrityskaupan kauppahintaneuvottelu - Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy

Missä vaiheessa kannattaa avata keskustelu kauppahinnasta, miten pohjustan asiaa ja olisiko hyvä pohtia perustelut pyynnölle tai tarjoukselle etukäteen?

Yrityskauppojen ilmapiiri ja luottamus - Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy

Kauppaneuvotteluissa on tärkeää saavuttaa avoin ja luottamuksellinen ilmapiiri osapuolten kesken, miten voit asiaan valmistautua parhaiten?

Yllättävä yrityskauppa - Asianajotoimisto Teräskulma Oy

Joskus jatkaja yritykselle täytyy löytää ja yrityskauppa tehdä hyvin nopeasti ja ennalta arvaamattomana ajankohtana. Miten yrityskauppa tehdään, jos yrittäjä on kuollut tai sairastunut vakavasti, eikä itse pysty enää päätöksiä tekemään?

Sukupolvenvaihdos - Asianajotoimisto Teräskulma Oy

Sukupolvenvaihdoksen voi toteuttaa monin eri tavoin, millä tavalla meidän yrityksessä voitaisiin toimia.