Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Kesän onnellisin päivä

Kesän onnellisin päivä

Aika

15.8.2020 | 14:00

Paikka

Papinniemi Camping, Parikkala
Nuoret Yrittäjät

Tervetuloa lumoutumaan mahtavassa seurassa ja ikimuistoisessa sekä upeassa päivässä yhdellä pohjoismaitten kauneimmalla hiekkarannalla Papinniemi Campingillä, Parikkalan Uukuniemellä.

Pääset viettämään kesän onnellisinta päivää yhdessä eteläsavolaisten, savolaisten, pohjoiskarjalaisten ja Etelä-Karjalan alueen nuorten yrittäjien ja kaikkien nykyisten ja tulevien elinvoiman luojien kanssa. Luvassa nimenmukaisesti kaikkea onnellisuutta, yhdessäoloa, musiikkia, rantaleikkejä ja vaikka mitä hyvää!

Tapahtuman ohjelma päivittyy kesän mittaan, mutta nyt jo tiedetään että luvassa on kaksi bändiä, joista illan kruunaa Etelä-Karjalan ylpeys, Saimaan alueen virallinen brändilähettiläs Dark Ride Brothers! Tottakai paljon aktiviteetteja, kumppaneiden ohjelmaa, monipuolinen ja upea saunamaailma sekä kaikkea sitä kivaa mitä upealla rantamaisemalla keksiikään tehdä.

Alueeltahan löytyy ravintola runsaalla määrällä asiakaspaikkoja, lähiruokamyymälä, toista kymmentä tunnelmallista mökkiäkaravaani- ja telttapaikkoja sekä aivan uskomaton ympäristö. Ihastukaa ja osallistukaa - katso Papinniemi Campingin esittelyvideo!

Ohjelma

klo 10:00 Ravintola-kahvila aukeaa
klo 14:00 Ilmoittautuminen, mökit luovutetaan ne varanneille
klo 15:00 Saunamaailma aukeaa, toiminnalliset rastit aukeavat. Kumppanien pisteet, rantapilates, frisbee-golf, sup-laudat jne.
klo 15:15 Norppa-pilates / Fysiovauhkis, Elisa Vauhkonen, 30 min
klo 16:15 Norppa-pilates / Fysiovauhkis, Elisa Vauhkonen, 30 min
klo 17:00 Inspiraatio/koulutuksellinen puheenvuoro/paneeli
klo 20:00 Ensimmäinen bändi (TBA)
klo 22:00 Pääesiintyjä, Dark Ride Brothers, www.darkridebrothers.fi
klo 24:00 Ravintola-Kahvila sulkeutuu, rantajuhlat ja nuotiotanssit jatkuvat

Kaikkien ilmoittautuneiden kesken arvotaan kaksi lippua vuoden 2021 Get Togetheriin Rantasalmen Järvisydämeen. Ilmoittautuneille on luvassa myös muita yllätyksiä!

Ilmoittaudu siis ja tule mukaan tähän loppukesän taatusti huimimpaan rantajuhlaan viettämään kesäsi onnellisinta päivää!

Tapahtuma on maksuton, mutta majoitus sekä ruokailut tulee itse järjestää.

 

 

Lisätietoja:

Yhteiskuljetuksia Pohjois-Karjalan osalta voit tiedustella järjestösihteeri Mona Teräkseltä, p. 050 471 5778, (lomalla 6.-31.7.2020)

Pääorganisoija:

Pasi Toropainen, Etelä-Karjalan Yrittäjät, p. 050 495 6888,

Papinniemi Camping:

Niko Hälvä, p. 040 736 9852,

 

Usein kysytyt kysymykset

  1. Maksaako tilaisuuteen osallistuminen jotain? Ei maksa, tapahtuma toteutetaan Etelä-Karjalan Yrittäjien, Etelä-Savon Yrittäjien, Savon Yrittäjien, Pohjois-Karjalan Yrittäjien ja tapahtuman kumppaneiden panostuksella.
  2. Voiko alueella yöpyä? Tottakai voi, alueella on toistakymmentä edullista mökkiä ja niissä n. 50 vuodepaikkaa. Lisäksi valtava määrä teltta- sekä asuntovaunu/auto -paikkoja. Lisätietoja yöpymismahdollisuuksista ja mökkivarauksista    / 040 7369852 / http://www.papinniemicamping.net
  3. Onko tilaisuuteen kuljetuksia? Pohjois-Karjalan osalta ota yhteyttä: Mona Teräs, , p. 050 471 5778
  4. Entä ruokailu? Alueella on lähiruokaravintola josta saa mm. maankuuluja biisonipurilaisia ja paljon muuta. Kun kyseessä on leirintäalue, niin leiriruokaa pystyy itsekin valmistelemaan!
  5. Pääsisinkö tapahtumaan kumppaniksi ja esittelemään omia tuotteitani ja palveluita? Mahdollista se on, jutellaan tarkemmin jos otat yhteyttä: Pasi Toropainen /   / 050 495 6888.