Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Elämänturvaa yrittäjän jaksamiseen - erilaisia tapoja ajatella

Elämänturvaa yrittäjän jaksamiseen - erilaisia tapoja ajatella

Aika

3.11.2021 | 17:00

Paikka

Kotileipurin Herkkupaja
Hyvinvointi

Tämän ryhmän tavoitteena on auttaa Sinua yrittäjä jaksamaan paremmin sekä arjessa että työssä. Kurssi antaa uusia lähestymistapoja ongelmanratkaisuun, kyseenalaistaa ajattelua ja toimintamalleja sekä erkostoidut toisten yrittäjien kanssa ja opit näkemään asioita toisella tavalla.

Ryhmä on tarkoitettu niille yrittäjille, jotka kokevat joskus voimattomuutta ja ahdistusta yrittäjänä olemisesta. Toisin sanoen meille kaikille. Ainoa edellytys on yrittäjyys ja usko siihen, että hyödyt asioiden läpikäymisestä ryhmämuotoisesti.

 

Tapaamiset:

Ryhmä tapaa viisi kertaa ja sopii yhdessä kuudennen, viimeisen tapaamisen.

Tapaamiset on aina klo 17 alkaen ja niihin varataan noin kaksi tuntia. Tapaamispaikkana toimii ihana Kotileipurin Herkkupaja Joensuussa.

 

Tapaamisissa ei ole diaesityksiä tai valmiiksi pureskeltua luentoa. Ryhmä tekee tapaamiset omanlaisikseen!

Osallistujan tulee sitoutua tapaamisiin, sillä jokaisen osallistujan panos on tärkeä parhaan mahdollisen hyödyn saamiseksi.

 

Aloitus keskiviikkona 3.11.

muut tapaamiset:

ti 9.11., ke 17.11., ke 24.11. ja ke 1.12.

 

Kouluttajana psykiatriaan erikoistunut sairaanhoitaja Hannu Urjanheimo. Hannulla on alalta työkokemusta yli 30 vuotta, hän toimii työnohjaajana ja yrittäjänä.

 

Lisätietoja:
Hannu Urjanheimo
p. 050 588 6141
 

 

Ryhmä on maksuton ja osallistuminen ei vaadi jäsenyyttämme.. Osallistujan on sitouduttava tulemaan tapaamisiin ja mukaan mahtuu ensimmäiset 10 henkilöä. Ilmoittaudu alta tai  , p. 050 471 5778.

Lämpimästi tervetuloa!

 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ >