Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Elämänturvaa yrittäjän jaksamiseen, Liperi, PERUTTU

Elämänturvaa yrittäjän jaksamiseen, Liperi, PERUTTU

Aika

23.1.2020 | 17:00

Paikka

Studio Korento
Hyvinvointi

KURSSI ON PERUTTU!

Tämän kurssin tavoitteena on auttaa sinua yrittäjä jaksamaan paremmin sekä arjessa että työssä. Kurssi antaa uusia lähestymistapoja ongelmanratkaisuun. Kyseenalaistaa ajattelua ja toimintamalleja. Verkostoidut toisten yrittäjien kanssa ja opit näkemään asioita toisella tavalla.

Kurssi on tarkoitettu niille yrittäjille, jotka kokevat joskus voimattomuutta ja ahdistusta yrittäjänä olemisesta. Toisin sanoen meille kaikille. Ainoa edellytys on yrittäjyys ja usko siihen, että hyödyt asioiden läpikäymisestä ryhmämuotoisesti.

Sitoutuminen:

Osallistujan tulee sitoutua tapaamisiin. Jokaisen osallistujan panos on tärkeä parhaan mahdollisen hyödyn saamiseksi.

Tapaamisissa on:

Alustukset, keskustelu, harjoitteet, ei missään tapauksessa diaesityksiä tai valmiiksi pureskeltua luentoa. Jokainen ryhmä tekee tapaamiset omanlaisikseen.

Jaksotus:

Viisi kahden tunnin tapaamista kahden viikon välein ja yksi tapaaminen noin kahden kuukauden kuluttua.

Tapaamiskerrat: aloitus torstaina 23.1., muut tapaamiset torstaisin 6.2., 20.2., 12.3. (tässä väli 3 viikkoa koulujen talviloman vuoksi), 26.3. ja viimeinen aika sovitaan yhdessä ryhmän kanssa. Kaikki alkaen klo 17.00 ja 2 h/kerta.

Kouluttajana psykiatriaan erikoistunut sairaanhoitaja Hannu Urjanheimo. Hannulla on alalta työkokemusta yli 30 vuotta, hän toimii työnohjaajana ja yrittäjänä.

 

Lisätietoja:
Hannu Urjanheimo
p. 050 588 6141