Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Perinteiset Naistenmessut hybridinä

Perinteiset Naistenmessut hybridinä

Aika

21.11.2020 | 9:00 - 22.11.2020 | 18:00

Paikka

Kauppakeskus Metropol (Joensuu) ja facebook

Suuren suosion saaneet Perinteiset Naistenmessut järjestetään tänä vuonna Kauppakeskus Metropolin katutasossa sekä facebookissa la ja su 21.–22.11.

Messu on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta, ja tänä vuonna jouluisesta tunnelmasta voi nauttia kahden päivän ajan paikan päällä ja tutustua messutarjontaan myös facebookissa.

 

Mitä tämä tarkoittaa?

Jos koronatilanne sallii, pidetään messut perinteisesti fyysisenä tapahtumana. Lisäksi Perinteisille Naistenmessuille on perustettu facebook-sivu, josta löytyy myyjien ilmoituksia, tuotteita sekä live-videoita messuilta.Jos koronatilanne sattuu ikäväksemme pahenemaan, siirretään messut kokonaan facebookiin.

Facebookin messuille pääset tutustumaan täältä >

 

Messuilta löydät perinteisiä paikallisia käsitöitä, herkullisia kotileivonnaisia ja varmasti jotain aivan uuttakin joulupaketteihin käärittäväksi. Lämminhenkinen tapahtuma kokoaa jälleen yhteen paikalliset yhdistykset, pienyrittäjät ja yksityishenkilöt sekä yrittäjyysopiskelijat.

Perinteiset Naistenmessut ovat avoinna lauantaina (21.11) klo 9-18 ja sunnuntaina (22.11) klo 12-18. Messuvieraille tapahtuma on maksuton.


MYYJÄ:

Myyntipaikka (sis. myyntipöydän) 50 €/päivä tai kaksi päivää yhteensä 75 €. (jos tuo oman myyntipöydän -5€). Lisäksi hintaan kuuluu ilmoitus Perinteisten Naistenmessujen facebook-sivulle. Ilmoituksen toteuttamisessa auttaa Päivi (yht.tiedot alla). Jos haluat tulla myyjäksi pelkästään facebookiin, hinta 35 €/kaksi päivää.

Paikkavaraukset ja lisätietoa: Päivi Könönen, p. 050 523 3883 tai


Tänä vuonna messut järjestetään jo 45. kerran ja järjestäjänä toimii Pohjois-Karjalan yrittäjien naisyrittäjäverkosto Bisnesleidit.

Lämpimästi tervetuloa!