Kampanjat ja kilpailut | Yrittajat.fi
Yrittäjät > Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät > Mitä teemme? > Pohjois Pohjanmaan Yrittajat > Edustuspaikat

Etsi

Kampanjat ja kilpailut

ETSIMME VUODEN YKSINYRITTÄJÄÄ - KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!

Ehdota itseäsi tai yrittäjäkollegaa! Yksinyrittäjäpalkinto 2017 on Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien ja Oulun Talousalueen käsi- ja pienteollisuussäätiön tunnustus yksinyrittäjälle.  Voittajlle on luvassa 2000 € rahapalkinto yksinyrittäjän liiketoiminnan kehittämiseen ja kannustamiseen. Palkinto jaetaan vuosittain Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien vuosikokousjuhlassa. Tänä vuonna lauantaina 4.11. Raahessa. HUOM! Kilpailu on avoinna 18.10.2017 saakka. Voittaja julkistetaan Raahessa 4.11. Yrittäjägaalassa.

Ilmoita itsesi tai kollegasi >>

Yksinyrittäjäpalkintokriteerit alla:

  • Olet Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien jäsen
  • Olet Yksinyrittäjä eli toimit yksin eikä sinulla ole työntekijöitä
  • Osaat hyödyntää verkostoja ja sinulla on kehittämisnäkymiä yksinyrittäjänä toimiessasi

VUODEN KAUPANTEKIJÄ 2017 - KILPAILU ON PÄÄTTYNYT - VOITTAJA JULKISTETAAN YRITTÄJÄGAALASSA 4.11. RAAHESSA!

Milloin ja kenen kanssa olet tehnyt elämäsi kaupat? Oletko saanut erinomaista palvelua? Onko ongelmasi ratkaisu nopeasti ja oletko ollut tyytyväinen lopputulokseen? Miksi hankit palvelut ja tuotteet juuri tietyistä liikkeestä?

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua parhaan kaupantekijän ja palveluyrityksen ilmiantokilpailuun. Kauppa tai palvelu voi olla pieni tai suuri, merkittävä tai käänteen tehnyt, sinnikkäin tai rohkein. Innovatiivisin, luovin tai spontaanein - paras kauppa tai palvelu ikinä?

Me elinkeinotoimijat Pohjois-Pohjanmaalla haluamme nostaa kaupantekotaidot ja hyvän palvelun kunniaan ja löytää maakunnan parhaat kaupantekijät ja palveluyritykset!

Osallistu rohkeasti kilpailuun oletpa sitten yksityishenkilö, työntekijä, yrittäjä tai kuka tahansa ja ilmoita meille yrittäjän, yrityksen, työntekijän tiedot sekä perustele ehdotuksesi lyhyesti. Jätä myös omat yhteystietosi. Ilmiantajien kesken arvotaan Samsung Galaxy tab A 10,1 LTE tabletti (arvo n. 300€). Kilpailun voittava yritys palkitaan 1000 € rahapalkinnolla sekä 1500 € Kalevan ilmoituspalkinnolla. Palkinto jaetaan la 4.11. Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien vuosikokousjuhlassa Raahessa.

Lisätietoja:
Kaleva: Mari Jauhola p.044 794 9830
Oulun Kauppakamari: Maria Juurikka p. 050-9190576
Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät: Sari Reinikainen-Laine p. 0500 686 174.
BusinessOulu: Jyrki Kemppainen: p. 044 499 3296

 

POHJOIS-POHJANMAAN YRITTÄJIEN 100 TEKOA 100 TAPAHTUMAA 100 KUVAA KAMPANJA:

 

LÄHETÄ KUVA JA KERRO LYHYESTI MITÄ 100-VUOTIAS SUOMI SINULLE MERKITSEE?
Tutustu FB-sivu Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät 100 kuvaa TÄSTÄ ja laita meille kuva jpeg + 2-3 keskeistä asiaa, mitä 100-vuotias Suomi merkitsee sinulle ja yrityksellesi osoitteeseen  .

 

SUOMEN YRITTÄJIEN JÄSENHANKINTAKAMPANJA

Lisää kampanjasta www.yrittajat.fi/liity

 

NÄILLE SIVUILLE PÄIVITÄMME VUODEN 2017 KILPAILUT