Etusivu > Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät > Palvelut > Omistajanvaihdos Palvelut > Yhteystiedot > Palvelut > Omistajanvaihdospalvelut

Etsi

Boost camp

 

Boost camp on yrityksen ostaneille tarkoitettu verkosto.

Verkostoitumispäivät on teemoitettuja eri asiayhteyksillä, tapaamiset aloitetaan alustavalla teemalla jonka jälkeen tehdään suorittavia toimenpiteitä esim. ryhmätöitä. Osallistujille voi antaa ennakko- tai kotitehtäviä, joita käsitellään tapaamisissa.

Parhaillaan on menossa kaksi eri ryhmää, joiden aikataulut alla:

BOOST CAMP II

Talousosaaminen 2, 14.5.2019 klo 9-15
Health To Organic Kaleva, kokoustila Gemena, Solistinkatu 2-4, Oulu
Yritysanalyysi 2, 28.5.2019 klo 9-15

Health To Organic Kaleva, kokoustila Gemena, Solistinkatu 2-4, Oulu

 

Kohderyhmä

Kohderyhmänä on joko valmistautuvat ostajat (esim. sukupolvenvaihdoksessa jatkajat) tai juuri yrityksen ostaneet. Ryhmään haetaan työllistäviä yrityksiä, joilla on kasvutavoitteita. Osallistujat edustavat eri toimialoja ja ovat joko päivittämässä tai hakemassa tietoa eri aiheista. Alkuun tehdään kartoitus osallistujien osaamisen tasosta sekä yrityksen tilanteesta tunnuslukujen perusteella. 

Tavoite

Boost campin tavoite on kehittää ostajia, jotta he voivat tehdä liiketoiminnan kehitystä. Lähtökohtaisesti tarkoitus on antaa eväitä ostajille niin liiketoiminnallisissa asioissa kuin itsensä kehittämisessä. Osallistujien henkilökohtainen tavoite voi olla esim. 5 vuoden strateginen työ tai kehitysprojekti.
 

Boost camp on osallistujille maksuton, rahoittajana on EU:n aluekehitysrahasto, Pohjois-Pohjanmaan Liitto sekä Pohjois-Pohjanmaan kunnat.

HAE MUKAAN TÄSTÄ!

Lisätietoja:
Paula Pihlajamaa
050-4399808,