Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät on yli 4 000 pohjoispohjalaisen yrittäjän yrittäjyysverkosto, joka yhdessä tekemällä ja toimimalla luo elinvoimaa alueella ja koko Suomessa.

Aluejärjestö on perustettu 1938 ja paikallisyhdistyksiä on 27. Olemme jäsenmäärältämme alueemme suurin elinkeinoelämänjärjestö.

Teemme aktiivisesti työtä alueemme pk-yrittäjyyden eteen paikallisyhdistyksissä ja alueella. Kattojärjestömme on Suomen Yrittäjät. Teemme työtä laajalla rintamalla tukien yritysten elinkaaren jokaista vaihetta. Olemme mukana lähes 60 eri työ- ja ohjausryhmässä tuomassa esille yrittäjien ja yrittäjyyden asiaa.

Järjestön neuvontapalvelut, koulutukset, tapahtumat ja jäsenedut antavat tukea ja apua jäsenyrittäjille ja lähes aina maksutta. Yrittäjäjärjestö tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia verkostoitumiseen toisten yrittäjien ja sidostahojen kanssa.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien jäseneksi voivat liittyä yksityiset yritykset, opiskelijat, senioriyrittäjät ja nyt myös kevytyrittäjät (ilman y-tunnusta toimivat). www.yrittajat.fi/liity