Etsi

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät on yli 4 200 pohjoispohjalaisen yrittäjän yrittäjyysverkosto, joka yhdessä tekemällä ja toimimalla luo elinvoimaa alueella ja koko Suomessa.

Aluejärjestö on perustettu 1938 ja paikallisyhdistyksiä on 29. Olemme jäsenmäärältämme alueemme suurin elinkeinoelämänjärjestö.

Teemme aktiivisesti työtä alueemme pk-yrittäjyyden eteen. Autamme paikallisyhdistyksiämme ja viemme alueemme yritysten viestiä myös kattojärjestöllemme Suomen Yrittäjille. Teemme työtä laajalla rintamalla tukien yritysten elinkaaren jokaista vaihetta. Olemme mukana tälläkin hetkellä lähes 60 eri työ- ja ohjausryhmässä tuomassa esille yrittäjien näkökulmaa.

Järjestön neuvontapalvelut, koulutukset, tapahtumat ja jäsenedut antavat tukea ja apua jäsenyrittäjillemme. Yrittäjäjärjestö tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia verkostoitua toisten yrittäjien ja eri sidostahojen kanssa. Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien jäseneksi voivat liittyä yksityiset yritykset, opiskelijat, senioriyrittäjät ja nyt myös kevytyrittäjät (ilman y-tunnusta toimivat). www.yrittajat.fi/liity