Etsi

Radisson Blu hotelli Ainola -sali
20.09.2018 - 08:30 - 16:00
Seminaari

Pohjois-Pohjanmaa kasvaa fiksuilla hankinnoilla

Hyviä kauppoja saadaan aikaan hyvällä vuorovaikutuksella. Tule kuulemaan ja keskustelemaan, miten nyt ja tulevaisuudessa saamme aikaan parempia ja vaikuttavampia hankintoja julkisella sektorilla. Käymme vuorovaikutusteemaa läpi mm. innovatiivisten hankintojen ja sopimusten hallinnan näkökulmasta käytännön esimerkein. Jokainen hankkija ja yrittäjä saa varmasti tilaisuudesta omaan työkalupakkiinsa uusia työkaluja.

Kenelle?

Maakunnallinen hankintapäivä -Pohjois-Pohjanmaa kasvaa fiksuilla hankinnoilla, on tarkoitettu kaikille julkisesta hankinnasta kiinnostuneille. Voit olla hankintayksikön edustaja tai yrittäjä, päivä tarjoaa varmasti sinulle uusia näkökulmia ja avaa julkisen hankinnan tarjoamia mahdollisuuksia. Lisäksi tilaisuus tarjoaa oivan mahdollisuuden kasvattaa verkostoa ja luoda uusia liikesuhteita.

Mitä?

Hankkijan ja myyjän väliseen vuorovaikutukseen saamme oppeja vuorovaikutustaitojen kouluttajilta. Kuulemme käytännön esimerkin Jyväskylästä, miten siellä markkinavuoropuhelu on saatu toimimaan. Matchmaking osiossa osallistujat pääsevät testaamaan tuoreeltaan uusia oppeja ohjatusti.

Lounaan jälkeen kuullaan mitä neuvottelumenettelyllä ja uudella innovaatiokumppanuudella voi saada aikaan julkisissa hankinnoissa. Osaamiskeskus tuo viimeisimmät hankinnan tuulet.

Seminaaripäivän lopuksi käymme läpi sopimuksen aikaista toimintaa. Asiaa tarkastellaan niin lain kuin käytännön esimerkin kautta. Miten huolehdimme sopimuksen toteutumisesta ja tulevaisuuden haasteisiin vastaamisesta.

Tilaisuuden järjestää Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Hankinta-asiamiespalvelu sekä Oulun kaupunki

 

Suomen Yrittäjien tapahtumarekisterin tietosuojaseloste

Lisätietoa tapahtumasta:  tai p. 050 4414 718

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiseen liittyvä sähköposti