Etsi

Koulutus

Tulosta tuunaamalla - kasvua kimpassa Kuusamossa!

YLIJÄÄMÄRUOKA JA -ELINTARVIKKEET HYÖTYKÄYTTÖÖN

Kuusamon Tropiikki

17.4.2018 klo 13:00 – 16:00

Kiertotalous tarjoaa mahdollisuuksia yritysten toiminnan kehittämiseen ja resurssien käytön tehostamiseen. Toisen toimijan sivuvirta tai jäte voi muuttua tuottavaksi resurssiksi toiselle. Näin kumpikin osapuoli säästää kustannuksissa.

Tule kuulemaan vinkkejä ja yritysten menestystarinoita ylijäämäruuan hyödyntämisestä! Voisiko joku toinen kenties hyödyntää yrityksesi ylijäämäruokaa ja -elintarvikkeita siten, että molemmat hyötyvät? Tätä pohditaan yhdessä asiantuntijoiden vetämässä työpajassa.

Ohjelma:

13:00         Ilmoittautuminen ja kahvi

13:30         Tapahtuman avaus, Irja Ruokamo, Micropolis Oy ja Sanna Moilanen, Oulun ammattikorkeakoulu

13:40         Ruokahävikin syntyminen ja keinoja hävikin ehkäisyyn, Sanna Hietala, Luonnonvarakeskus

14:00         Uudenlaisia työkaluja ruokapalvelu- ja elintarvikeyritysten sekä kaupan kannattavuuden parantamiseen, Senja Arffman, Envitecpolis Oy

14:20         Ylijäämäelintarvikkeiden hyödyntäminen ravintolassa, Ravintoloitsija Anne Mikkola, Tuba Oy

14:40         Ylijäämäelintarvikkeiden hyödyntäminen kaupan vinkkelistä, Kauppias Heikki Pumpanen, K-Market Kuusamo

15:00         Työpaja – keskustelua kiertotaloushengessä           

Aloita verkostoituminen jo nyt ja löydä kiertotalouden yhteistyökumppani

https://app.brella.io/Kiertotalous?locale=fi

Tapaa kumppaneita 15.5. Oulussa tai ole yhteydessä suoraan.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Ilmoittaudu 12.4 mennessä. TERVETULOA!

Yhteistyössä:

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiseen liittyvä sähköposti