Etsi

Työelämäkumppanipäivystys - Anne Siira-Pietikäinen

Työelämäkumppanipäivystys - Anne Siira-Pietikäinen

Aika

24.9.2018 | 12:00

Paikka

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät, aulatila

Hinta

Maksuton
Muut tapahtumat

Kasvua ja yhteistyötä luonnontuotealalle!

– Anne Siira-Pietikäinen

Oletko luonnontuoteyrittäjä eli liittyykö myymäsi tuote tai palvelu luonnon keruutuotteisiin kuten marjoihin, sieniin, villiyrtteihin tai koristeiksi kerättäviin kasveihin yms.? Haluaisitko oppia ammattimaisemmaksi yrittäjäksi, hallita paremmin esim. esillepanoa, hinnoittelua, tuotekehitystä ja/tai somemarkkinointia. Kaipaatko yrittäjyyteen potkua yhdessä ideoinnista, tekemisestä ja verkostoitumisesta. Vai haluaisitko testata miten oma liikeideasi kantaa?

PSK-Aikuisopiston LuotuKasvuun -hankkeessa tähtäin on luonnontuoteyrittäjien tai sellaisiksi aikovien tukemisessa. Laitetaan luonnontuoteala kasvuun yhdessä!

Tule keskustelemaan omista tarpeista luonnontuoteyrittäjyyteen liittyen. Minkälaista yrittäjäosaamista ja tukea LuotuKasvuun -hanke voisi tarjota sinulle. Tervetuloa myös luonnontuotteita hyödyntävien alojen edustajat kuten esim. kahvila- ja ravintola-alan yrittäjät, joille luonnontuoteala pystyy tarjoamaan paikallisia ja puhtaita raaka-aineita.

Voit tulla ilman ennakkoajanvarausta. Mahdollinen ennakkoyhteydenotto:

Paikalla Luotu-Kasvuun hankkeen projektipäällikkö Anne Siira-Pietikäinen, joka on toiminut mm. metsien monimuotoisuuden ja ekosysteemin tutkijana (Luke) sekä lukion biologian, maantieteen ja terveystiedon opettajana. Hänen mielenkiintonsa luonnontuotteisiin ja luonnontuoteyrittäjyyteen perustuu biotalouden näkökulmaan, jossa päämääränä on luoda uusia työpaikkoja ja liiketoimintaa kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Tervetuloa!

Anne Siira-Pietikäinen, PSK-Aikuisopisto