Etsi

OSAO

Työelämäkumppanipäivystys - Leena Isotalo ja Virve Kivelä

Työelämäkumppanipäivystys - Leena Isotalo ja Virve Kivelä

Aika

15.10.2018 | 12:15

Hinta

Maksuton
Muut tapahtumat

Työelämäkumppanipäivystys – Leena Isotalo ja Virve Kivelä Tehokkasti Työhön (ESR)
Paikkana Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät, Isokatu 4, Oulu aulatila klo 12-15

Uusia osaajia yrityksellesi vai uutta osaamista yrityksesi työntekijöille? OSAO tarjoaa ratkaisuja.

OSAOssa tarjoamme yrityksellenne monipuolisia koulutusvaihtoehtoja. Voimme toteuttaa tarpeistanne lähtevää täsmäkoulutusta, korttikoulutusta tai tutkintotavoitteista koulutusta henkilöstönne osaamisen kehittämiseen ja päivittämiseen. Työntekijä tai yrittäjä voi tarpeensa mukaan suorittaa koko tutkinnon tai valitsemansa tutkinnon osan. Tutkintotavoitteinen koulutus toteutetaan oppisopimuksena ja se on yrityksellenne maksutonta.

Yrityspolku -toimintamallin avulla voimme räätälöidä yrityksenne tarpeisiin sopivia opintopolkuja. Yritys on mukana valitsemassa yrityspolulle sopivat opiskelijat. Yrityksen edustajat pääsevät yhdessä alan opettajien kanssa määrittelemään yrityksen tarpeet ja suunnittelemaan, mitä tutkinnon osia yrityspolulle valittavat opiskelijat suorittavat, mitä osioita opiskellaan oppilaitoksessa ja mitä yrityksessä.

Haluamme myös opetushenkilöstömme kanssa auttaa yritystänne opiskelijan työpaikalla järjestettävän koulutusjakson toteutuksessa.

Tervetuloa keskustelemaan yrityspolkuopinnoista, henkilöstökoulutuksen eri vaihtoehdoista ja siitä, miten työelämä on oppimisessa mukana koulutuspäällikkö Leena Isotalon ja projektipäällikkö Virve Kivelän kanssa. Voit tulla ilman ennakkoajanvarausta. Voit myös ottaa etukäteen yhteyttä sähköpostitse leena.isotalo@osao.fi tai virve.kivela@osao.fi

Työelämä oppimisessa mukana -esite ja animaatio: www.osao.fi/tyoohjaa

Yrityspolkumallia olemme kehittäneet Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen rahoittamassa Tehokkaasti työhön (ESR) -hankkeessa. Työelämäyhteistyötä kehitämme myös Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamassa Tieto, taito ja työelämä -hankkeessa.