Etsi

OSAO

Työelämäkumppanipäivystys - Marjo Vilppola ja Mika Kananen

Työelämäkumppanipäivystys - Marjo Vilppola ja Mika Kananen

Aika

16.11.2018 | 12:00

Paikka

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät, aulatila

Hinta

Maksuton
Muut tapahtumat

Innostu ja inspiroidu tulevaisuuden työelämästä! Tervetuloa keskustelemaan Marjo Vilppolan ja Mika Kanasen kanssa muuttuvasta työelämästä ja ammatillisen koulutuksen mahdollisuuksista.

Marjo Vilppola, Projektipäällikkö, Ammattikaista- hanke, marjo.vilppola@osao.fi, 040 7021058

Mika Kananen, Projektipäällikkö, Jatkuvan haun Kotipesä -hanke, mika.kananen@osao.fi, 050 5946 589

 

Kutsumme sinut myös mukaan Uraohjaus ja muuttuva työelämä –seminaariin 28.11.2018, klo. 13.00-18.00, Ravintola Hilikkuun. Kasarmintie 8, 90100 Oulu.

Seminaarissa käsitellään kovin ajankohtaista teemaa uraohjauksen ja urasuunnittelun merkityksestä sekä muuttuvan työelämän muutoksista ja tulevaisuudesta. Kohderyhmänä tilaisuudessa on Oulun seudun ohjaus- ja opetusalan asiantuntijat, Pohjois-Pohjanmaan yrittäjät, työhönvalmentajat, uraohjaajat ja Te-palveluiden asiantuntijat. Seminaarin tavoitteena on nostaa esille ammatillisen koulutuksen, työelämän ja yritysten välistä yhteistyötä antamalla tietoa ammatillisen koulutuksen mahdollisuuksista työelämän ja yritysten näkökulmasta sekä nostaa uraohjauksen roolia ja merkitystä ammatillisen koulutuksen lakiuudistuksen mukaisesti. Työelämänmurros, kuten muuttuneet työtehtävät ovat nostaneet uraohjauksen merkitystä erityisesti oman osaamisen tunnistamisen ja urasuunnittelutaitojen kehittämisen näkökulmasta, jotta kohtaavuushaaste työnhakijoiden ja työmarkkinoiden tarjonnan välillä saadaan kaventumaan. Tervetuloa verkostoitumaan ja inspiroitumaan ammatillisen koulutuksen mahdollisuuksista juuri sinun tarpeisiisi!

Seminaari toteutetaan kahden hankkeen yhteistyönä, Ammattikaista ja Jatkuvan haun kotipesä (ESR+OKM).

 

Marjo Vilppola

Projektipäällikkö, Ammattikaista-hanke

Kasvatuspsykologi KM,opettaja

Oulun seudun ammattiopisto/ Kaukovainion yksikkö, palvelut

p. 040 7021058

 

        OSAO