Etsi

Energiset aamukahvit

Energiset aamukahvit

Aika

4.6.2019 | 8:00

Paikka

PPY:n toimisto
Verkostoituminen

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ja Oulun yliopisto järjestävät aamukahvitilaisuuden Energia-alan uusista mahdollisuuksista; ilmastonmuutoksen hillitseminen ei ole pelkästään ekologinen kysymys, vaan hiilineutraalit ratkaisut säästävät selvää rahaa niin energian käyttäjiltä kuin tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia energian ja siihen liittyvien palveluiden sekä teknologioiden tuottajille.

Aamukahveilla kuullaan lyhyet alustukset Pyhäjärven Calliosta ja Energiakaivos-hankkeesta (geoterminen energia) sekä Iin Mikropoliksen ratkaisujen tuloksia ja kokemuksia. Lisäksi tutustutaan älykkään erikoistumisen kv-verkoston mahdollisuuksiin: 

http://s3platform.jrc.ec.europa.eu/partnership-geothermal-energy

Tervetuloa ideoimaan, ehdottamaan ja kyselemään! Ilmoittautumiset 28.5 mennessä. Lisätietoja:

Pyhäsalmen kaivos on ainutlaatuinen toimintaympäristö, jossa lämpötila pysyy tasaisena ympäri vuoden. Kaivostoiminnan loppuessa tiloille ja sen tarjoamille mahdollisuuksille on löydetty monenlaisia uusiokäyttömuotoja.

Tunnistettuja kohderyhmiä ovat mm. energiaintensiiviset alat, kuten puutavaran kuivaus ja kalankasvatus, mutta myös matkailuun, asumiseen ja elämyspalveluihin liittyvät toiminnot. Edullisen energian lisäksi geoterminen lämpö tarjoaa kansainvälisiä mahdollisuuksia palveluita ja teknologioita tarjoaville yrityksille. Tervetulleita ovat myös ”open call”-tyyliset ehdotukset ja ideat.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiseen liittyvä sähköposti