Etsi

Emergency banner

Oulun Matkailufoorumi

Oulun Matkailufoorumi

Aika

3.9.2019 | 8:30

Paikka

Hotelli Lasaretti, Aurora-sali
Seminaari

Aika: Tiistaina 3.9.2019 Klo 9.00-13.00Paikka: Hotelli Lasaretti, Aurora-sali. Ilmoittautuminen: www.lyyti.in/oulunmatkailufoorumi2019

Matkailu kasvuun rannikon yhteistyöllä ja arktisen sisämeren vetovoimalla

Oulun Matkailufoorumi kokoaa jälleen matkailualan yritykset, kehittäjät ja päättäjät ajankohtaisten asioiden äärelle 3.9.2019. Teemana on rannikon yhteistyö ja arktisen sisämeren vetovoimaisuuden hyödyntäminen matkailun kasvussa.

Matkailun tilanne ja alueellinen merkitys Rannikko Visit Finlandin matkailualueena Esimerkkejä merellisen vetovoiman tuotteistamisesta Suomen ja Ruotsin rannikolla. Miten arktinen sisämeri ja rannikko myy kansainvälisesti? Mitä alueen kunnissa tehdään ja mitkä ovat valmiudet merellisen matkailun kehittämiseksi?

Ilmoittaudu nyt mukaan ja osallistumaan keskusteluun! Seminaarin lopuksi on mahdollisuus osallistua päättäjien ja yrittäjien keskustelufoorumiin, jossa teemoina ovat mm. kaavoitusasiat ja investoinnit, kulttuurivetovoiman kehittäminen sekä kaupunki ja matkailumarkkinointi. Tilaisuuden puhujat ja lopullinen ohjelma julkaistaan myöhemmin. Ilmoittautuminen osoitteessa: www.lyyti.in/oulunmatkailufoorumi2019

Matkailurekry iltapäivällä klo 13.30 alkaen

Tapahtuma jatkuu seminaarin jälkeen matkailualan yritysten ja työnhakijoiden rekrytapahtumalla. Jo kolmatta kertaa järjestettävään matkailurekryyn osallistuu satoja työnhakijoita, joista lukuisat yritykset ovat jo löytäneet uusia tekijöitä ja osaajia. Maksuttomat ständipaikat ovat kysyttyjä, ota pian yhteyttä: Mervi Laaksolinna,  , p. 040 593 0259.

Tervetuloa!

Tapahtuman järjestävät BusinessOulu, Oulun Kauppakamari ja Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät
Lue lisää: https://www.businessoulu.com/fi/tapahtumat/matkailufoorumi.html