Etsi

Innostunut onnistuja, Pyhäjärvi

Innostunut onnistuja, Pyhäjärvi

Aika

25.2.2020 | 17:00 - 19:30

Paikka

Pyhäjärven kaupungintalo
Koulutus

"Valtaosa ihmisistä odottaa, että joku tulisi ja pelastaisi heidät. Näkisi heidän erinomaisuutensa ja nostaisi heidät kurjan arjen yläpuolelle. Mutta kukaan ei ole tulossa. Päivästä toiseen he raahustavat zombeina konttoreihin ja verstaisiin. Tekevät samoja rutiinitoistoja, kuin edellisinä päivinä, unelmoiden eläkkeestä. Minun tehtäväni on kuolleista herättää tämä kansakunta, saada ihmiset innostumaan työstään, oppimaan uutta ja menestymään." Mikko Kalliola

Illan aikana keskustellaan innostumisesta, uudenoppimisesta sekä menestyksestä. Ennen Mikko Kalliolan inspiroivaa puheenvuoroa nautitaan kahvit ja kierretään teemapöydissä, joissa saa tietoa yrittäjälle suunnatuista palveluista.

Tilaisuuden lopuksi järjestetään  Pitch Finlandin karsintatilaisuus, jossa yrityksellä on mahdollisuus päästä ohituskaistalta johonkin Pitch Finlandin kahdeksasta valtakunnallisesta tapahtumasta, jossa on mahdollisuus saada sijoittaja oman liiketoiminnan kehittämisen tueksi. 

Lisätietoja Pitch Finlandista

ILMOITTAUDU TÄSTÄ
 

Lisätietoja:
Mari Viirelä
050 4777 280
mari.viirelä@yrittajat.fi

Paula Pihlajamaa
050-4399808

Tapahtuman järjestää Kasvun Kartta -hanke. Hankkeen rahoittajia on Pohjois-Pohjanmaan ELY -keskus, alueen kunnat sekä Euroopan sosiaalirahasto.