Etsi

Emergency banner

Miljoona asiaa –ratkaisuja sote-alan yrittäjän työn kognitiiviseen kuormitukseen

Miljoona asiaa –ratkaisuja sote-alan yrittäjän työn kognitiiviseen kuormitukseen

Aika

2.6.2020 | 15:00

Paikka

etäosallistuminen
Etäkoulutus

www.ttl.fi/tyokykya-sote-yrittajalle-hankkeen tilaisuus:

Tuntuuko työpäivän jälkeen, että aivot surraavat ylikierroksilla?

Pätkiikö muisti?

Yrittäjänkin työssä korostuvat tiedonkäsittelyn vaatimukset. Tarvitaan huomiokykyä, usean asian tekemistä, muistia, päätöksentekoa ja ongelmanratkaisua. Lisäksi työtä tehdään olosuhteissa, jotka lisäävät aivokuormaa: tietotulva, häiriöt, keskeytykset ja aikapaine syövät ihmisen kykyä selviytyä tietotyön tehtävissä. Tällainen työ vaatii paljon aivoilta.

Kenelle?

Sote-yrittäjät ja heidän tukiverkoston toimijat (esim. yrittäjäjärjestöt, työterveyshuollot, kansanterveysjärjestöt ja yritysneuvonnan toimijat) Pohjois-Pohjanmaalla.

Sisältö

Tule kuulemaan ja keskustelemaan siitä, miten voit suojata aivojasi ja tehostaa työtäsi.15.00 Tervetuloa webinaariin Projektipäällikkö Nina Nevanperä15.10 Mitä on kognitiivinen kuormitus? Miten sitä voi hallita? työterveyspsykologi Heli Hannonen15.45 Kysymyksiä ja keskusteluaWebinaarin järjestää Työkykyä sote-yrittäjälle -hanke www.ttl.fi/tyokykya-sote-yrittajalle Euroopan sosiaalirahaston rahoituksella.

Lisätiedot

Webinaariin osallistuaksesi tarvitset vain tietokoneen internet-yhteydellä ja mielellään kuulokkeet tai kaiuttimet riittävän äänenlaadun varmistamiseksi. Osallistujat saavat linkin webinaariin sähköpostilla ennen webinaarin alkua.

Mahdollisuus työfysioterapeutin ja työterveyspsykologin työpaikkakäyntiin sote-alan mikro- ja pienyrittäjille:

Työpaikkakäyntejä työn kuormitustekijöiden arviointiin on edelleen mahdollista saada hankkeen puitteissa. Arviointi voidaan tehdä sekä yrittäjälle että yrityksen henkilökunnalle. Samalla työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi antavat neuvoja kuormitustekijöiden hallintaan. Työpaikkakäynnin jälkeen järjestämme työpajoja, joissa yhdessä pohditaan ratkaisuja työn kuormitustekijöiden hallintaan.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki Pohjois-Pohjanmaan hoiva-, hyvinvointi- ja kuntoutusalan yrittäjät! Ilmoittaudu sivuillamme: www.ttl.fi/tyokykya-sote-yrittajalle tai suoraan Erja Sormuselle ( , p. 043 824 1344) tai Heli Hannoselle ( , p. 050 430 0166).