Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Webinaari: Innostuva onnistuja

Webinaari: Innostuva onnistuja

Aika

24.9.2020 | 8:30

Paikka

Webinaari
Etäkoulutus

"Valtaosa ihmisistä odottaa, että joku tulisi ja pelastaisi heidät. Näkisi heidän erinomaisuutensa ja nostaisi heidät kurjan arjen yläpuolelle. Mutta kukaan ei ole tulossa. Päivästä toiseen he raahustavat zombeina konttoreihin ja verstaisiin. Tekevät samoja rutiinitoistoja, kuin edellisinä päivinä, unelmoiden eläkkeestä. Minun tehtäväni on kuolleista herättää tämä kansakunta, saada ihmiset innostumaan työstään, oppimaan uutta ja menestymään."

Mikko Kalliola on tunnettu Aava & Bang Oy:n Luovana Johtajana, Kulttuuriosuuskunta Lilithin Kuolleistaherättäjänä, Tiimiakatemia Glogalin ja Kasvu Open Oy:n hallituksenjäsenenä, sekä TV:stä tuttuna reality-isänä. Vuosien varrella hän valmentanut satoja yrityksiä ja tiimejä huippuarvioin ja vaikuttavin tuloksin. Tässä webinaarissa Kalliola johdattelee kuulijat innostuvan onnistujan mielenmaisemaan. Lisäksi kuulemme lyhyen puheenvuoron Fennialta.

Ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ

Lisätietoja:
Mari Viirelä
050-477 7280
 
Webinaarin järjestää Kasvun Kartta -hanke. Hankkeen rahoittajia on Pohjois-Pohjanmaan ELY -keskus, alueen kunnat sekä Euroopan sosiaalirahasto.