Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrityksen talousseuranta kriisitilanteessa

Yrityksen talousseuranta kriisitilanteessa

Aika

13.1.2021 | 9:00

Paikka

Microsoft Teams
Koulutus

Tule mukaan Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien ja TietoAkseli Groupin järjestämään maksuttomaan webinaariin, jossa keskustelemme yrityksen talousseurannasta kriisitilanteessa. Miten kriisiin voi taloudellisesti varautua? Mitä tunnuslukuja kannattaa seurata? Miten varmistetaan, että johto keskittyy olennaiseen ja varmistaa kykynsä tehdä ratkaisuja myös vaikeissa tilanteissa?

Asiantuntijoina:

Mari Pöytäkangas on TietoAkseli Groupin tilintarkastuspalveluiden johtaja ja KHT-tilintarkastaja, jolla on yli 15 vuoden kokemus niin kansainvälisten yhtiöiden kuin omistajajohtoisten ja tuotannollista toimintaa harjoittavien yhtiöiden tilintarkastuksesta. Hän on perehtynyt myös sisäisiin tarkastuksiin ja toiminut sisäisen valvonnan projekteissa sekä yksityisissä yrityksissä että julkishallinnon asiakkaissa.

Ollimatti Karttunen työskentelee TietoAkseli Groupin tilintarkastuspalveluissa asiantuntijana. Ollimatilla on useiden vuosien kokemus tilintarkastuksista, erityistilintarkastuksista sekä muista asiantuntijatöistä TietoAkseli Groupissa.

TietoAkseli Group tarjoaa asiakkailleen taloushallinnon, taloudellisen neuvonannon, tilintarkastuksen sekä yritysjärjestelyjen keskitettyä osaamista. TietoAkseli Group on suomalainen perheyritys ja Perheyritysten liiton jäsen sekä itsenäinen jäsen kansainvälisessä UHY-yritysketjussa. Konsernilla on toimintaa seitsemällä paikkakunnalla ja se palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti yli 140 asiantuntijan voimin. Tutustu tarkemmin: www.tietoakseli.fi