Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Valtakunnallinen omistajanvaihdoksen asiantuntijaklinikka

Valtakunnallinen omistajanvaihdoksen asiantuntijaklinikka

Aika

2.11.2021 | 12:00 - 16:00

Paikka

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät
Verkostoituminen

VALTAKUNNALLISET OMISTAJANVAIHDOSTREFFIT ON TÄÄLLÄ!

2.11. järjestetään valtakunnalliset yritystreffit, jossa pääset sopimaan kahden keskisiä tapaamisia potentiaalisten ostajien tai unelmasi yrityksen omistajan kanssa. Vaihtoehtoisesti pääset keskustelemaan eri asiantuntijoiden kanssa juuri niistä asioista, jotka sinua askarruttaa. Voit osallistua tilaisuuteen joko livenä tai virtuaalisesti. Uutuutena: tilaisuuteen voi osallistua joko nimellä tai nimimerkillä, joten pystyt tuomaan yrityksesi myyntiin ilman julkista profiilia. 

Paikan päällä:

Oletko Oulusta tai sen lähialueelta? Tule mukaan paikan päälle live-tapahtumaan Ouluun Lapland Hotelliin. Siellä pääset toteuttamaan etukäteen sopimasi tapaamiset, nauttimaan tarjoilusta ja verkostoitumaan alueen yrittäjien kanssa. Rekisteröidy BusinessMakerin sivujen kautta ja sovi itsellesi tapaamisia kenen tahansa osallistujan kanssa. Saat myöhemmin aikataulun, jossa on kukin tapaaminen pöytänumeroineen. Pöydässä henkilön sijaan saattaa odottaa tietokone ja tapaaminen toteutuu etänä mikäli sovit tapaamisen esim. Kuopiolaisen asiantuntijan kanssa.  Sinun ei tarvitse huolehtia laitteista tai yhteyksistä. Sovi tapaamisia ja tule paikan päälle - se riittää.

OSALLISTUMAAN PÄÄSET TÄÄLTÄ

Virtuaalisesti:

Voit tulla mukaan anonyymisti eli nimimerkillä. Täytä rekisteröitymislomake nimimerkillä ja kerro yrityksestäsi/itsestäsi juuri sen verran, kuin tässä kohtaa haluat. Mikäli päätät edetä tapaamiseen asti, etäosallistumisessa pystyt halutessasi pitämään anonyymiytesi peittämällä kameran. Rekisteröitymisen jälkeen pääset tutustumaan asiantuntijoiden profiileihin ja valitsemaan itsellesi maksimissaan 7 kahdenkeskistä tapaamista, joiden kunkin pituus on 15 minuuttia. Asiantuntijoita on mukana ympäri Suomen, joten suunnitelmiisi saatetaan saada vauhtia myös oman toimialueesi ulkopuolelta.

OSALLISTUMAAN PÄÄSET TÄÄLTÄ
 

HYÖDYT OSALLISTUMISESTA

  • käytössäsi on Suomen parhaat omistajanvaihdoksen asiantuntijat MAKSUTTA
  • käytössäsi on asiantuntijoiden verkosto ja osaaminen valtakunnallisesti joka edistää suunnitelmiasi oman toimialueesi ulkopuolelle
  • voit sopia tapaamisia myös suoraan yrityksen ostajien ja myyjien kanssa
  • sinun ei tarvitse paljastaa henkilöllisyyttäsi mikäli et halua! 

Lisätietoja:
Paula Pihlajamaa, 050-4399808,