Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Suomessa on yritystä sarjassa su 16.9. Profin Oy, Martti Haapala Pudasjärveltä

Franck Median sarja pk-yrittäjien arjesta jatkuu, katso MTV3 su 16.9. klo 13.20!


SUOMESSA ON YRITYSTÄ – tarinoita yrittäjyydestä

Suomessa on yritystäOsa 2
Odottamaton oli viedä kaiken

MTV3 su 16.9.2012 klo 13.20

Suomessa on yritystä -sarjan toisessa jaksossa tapaamme kaksi yrittäjää, joilla on kokemusta siitä, mitä tapahtuu, kun ulkoiset tekijät kääntyvät yrittäjää vastaan. Miten toimia, kun koko yritystoiminta vaarantuu odottamattomasti ja taloudellinen romahdus kolkuttaa jo ovella? Entä millaiset jäljet kriisitilanne jättää yrittäjään itseensä? 


Tässä jaksossa esiintyvät yrittäjät:

Jukka Kirjavainen, Häkärinteet, Hankasalmi
Martti Haapala, Profin, Pudasjärvi


Katso 2. osan esittely täältä.


TV-esityksen jälkeen dokumentti on katsottavissa MTV3:n Katsomossa.


–dokumenttisarja antaa puheenvuoron yrittäjille – heille, jotka tekevät yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Yli puolet maamme työpaikoista syntyy jo nyt näiden yrittäjien ansiosta, ja työllistämisen vastuu on Suomessa siirtymässä kiihtyvällä vauhdilla pienten ja keskisuurten yritysten harteille.

Sarjassa esiintyvien yrittäjien yritykset ovat elinkaareltaan kiinnostavassa vaiheessa, ja useilla heistä on tavoitteena kasvattaa yritystään.

Yrittäjät kertovat kokemuksistaan ja pohtivat yrittäjille keskeisiä kysymyksiä: kuinka rohkeus, yrittäminen ja epäonnistuminen on usein menestyksen salaisuus? Miten markkinoida tehokkaasti omaa tuotetta tai osaamistaan? Kuinka yhdistää perhe ja työ? Miten pitää kiinni omasta näkemyksestään, jos usko välillä hiipuu? Millä tavoin turvata toiminta suhdanteiden huonontuessa? Kuka on yrittäjän paras ystävä?

Dokumenttisarjan tavoitteena on kannustaa ihmisiä yrittäjyyteen ja purkaa yrittäjiä kohtaan tunnettuja ennakkoluuloja. Sarjaa tehtäessä kuvattiin yli sata yrittäjää eri puolilla Suomea. Ensimmäisellä tuotantokaudella näemme heistä neljäkymmentä.

Sarja on kehitetty yhteistyössä Suomen Yrittäjien kanssa ja sen toteuttamisen on mahdollistanut Fennia-ryhmä. Sarjaa on tukenut Yksityisyrittäjäin Säätiö.

Sarjan neljä ensimmäistä jaksoa nähdään syyskuussa 2012. Sarja jatkuu keväällä 2013.

Tuotanto Franck Media, ohjaus käsikirjoitus Elizabeth Aaltonen ja Akke Eklund.


Lue lisää Suomessa on yritystä -sarjasta.