Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Alueelliset Vuoden paikallisyhdistyskisan voittajat

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien alueelliset voittajat ja esitykset Suomen Yrittäjien valtakunnalliseen Vuoden paikallisyhdistysarviointiin 2011 ovat Utajärven Yrittäjät, Haukiputaan Yrittäjät ja Oulaisten Yrittäjät. Paikallisyhdistykset kisaavat omissa sarjoissaan, mutta yhteinen tekijä kaikkien yhdistysten kohdalla on se, että ne ovat aktiivisia toimijoita, toiminta on näkyvää vaikuttamista oman kunnan asioihin ja jäsenkehitys on ollut myönteinen, sanoo Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Jorma Kortesoja. 

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien työvaliokunta toimi alueellisena raatina. Työvaliokuntaan kuuluivat Jussi Miilukangas Raahesta, Hannu Kivelä Taivalkoskelta, Tiina Kemppinen Haapavedeltä, Jorma Ketola Oulusta, Lauri Mikkonen Kiimingistä ja puheenjohtaja Jorma Kortesoja Oulaisista
 
Alla alueellisen valitsijaraadin perusteluja:
 
50 – 99 jäsentä              Utajärven Yrittäjät ry

Utajärven Yrittäjien toiminta on alueellisesti vertailtuna huomattavan aktiivista. Yhdistyksen rooli kunnan elinkeinotoiminnan kehittämisessä on merkittävää, valtuutettuina toimii kahdeksan yrittäjää. Yhdistyksellä on hyvät sidosryhmäsuhteet laajaan joukkoon toimijoita. Yhdistyksen jäsenkehitys on pitkään ollut kasvava. 
 
100 - 249 jäsentä Haukiputaan Yrittäjät ry
 
Haukiputaan Yrittäjät ry on aktiivinen toimija, jonka jäsenmäärä kasvaa tasaisesti, tänä vuonna nettokasvu on ollut 23 jäsentä, kokonaismäärän ollessa tällä hetkellä 231 jäsentä. Haukipudas on vuoden 2013 alusta osa Uutta Oulua, yhdistys jatkaa kuitenkin itsenäisenä toimijana, mutta tiiviissä verkostossa muiden kaupungin alueen yhdistysten kanssa. Haukiputaan Yrittäjillä on pitkät perinteet oppilaitosyhteistyössä ja kunnallisessa toiminnassa aloitteitten tekijänä.
 
 yli 250 jäsentä              Oulaisten Yrittäjät ry
Oulaisten Yrittäjien toiminta on esimerkillistä, aktiivista ja näkyvää. Järjestäytymisaste on noin 65 %. Yhdistys tekee aktiivista vaikuttamistyötä omassa kaupungissaan. Oppilaitosyhteistyö on pitkälle hiottua, yhdistys tuottaa mm. yrittäjyyskasvatuksen osa-alueen lukion opiskelijoille.
 
Lisätietoja:                      PPY puheenjohtaja Jorma Kortesoja p. 050 351 4618.