Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Järjestö

Jussi Riikonen Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja 2018!

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien nimitystoimikunnan esittämä puheenjohtaja Jussi Riikonen Videcam Oy Oulusta.

Esittely Jussi Riikonen:

"Aloitin yritystoiminnan vuonna 1983. Alussa oli tilitoimisto, jonka myöhemmin myin. Siirryin yritysvideotuotantoon ja kävin mutkan Etelä-Pohjanmaalla. Vuonna 1987 muutin takaisin Pohjois-Pohjanmaalle ja perustin Videcam Oy:n. Yritys toimii Oulussa ja tuottaa sähköisen markkinointiviestinnän sisältötuotantopalveluita. Vuosien varrella olemme tuottaneet lähes 5000 tv-mainosta, satoja yritysvideoita, verkkosivuja ja valokuvausprojekteja. Toisen yritykseni, Beta-team Ky:n nimissä teen ammattitutkintojen arviointeja mm. Yrittäjän ammattitutkinnot ja Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnot.

Yrittäjäyhdistystoiminnassa olen ollut mukana vuodesta 1984 lähtien. Tällä hetkellä toimin Oulun Yrittäjien puheenjohtajana, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien varapuheenjohtajana ja Viestintävaliokunnan puheenjohtajana. Suomen Yrittäjissä kuulun kilpailupolitiikan ja markkinoiden toiminnan valiokuntaan ja olen hallituksen varajäsen.

Perheeseeni kuuluu avovaimo, molempien täysi-ikäiset lapset ja kaksi Irlanninsetteriä. Harrastan valokuvausta, lenkkeilyä, hiihtoa ja kuntosalilla käyntiä."