Etsi

Palvelut kasvuyrittäjille - KASVUN KARTTA

 

Apua yrityksen kasvuun!

Kasvun kartta on Euroopan Sosiaalirahaston (ESR) sekä Pohjois-Pohjanmaan kuntien rahoittama hanke (S21689), joka palvelee Pohjois-Pohjanmaan kasvuhaluisia yrityksiä.

Pohjois-Pohjanmaalla on suuri joukko kasvuhaluisia yrityksiä. Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien teettämän tutkimuksen* mukaan kasvua rajoittavat eniten osaavan henkilökunnan löytäminen, yrittäjän oma jaksaminen sekä kilpailutilanne. Kasvun kartta -hanke haluaa edistää jo olemassa olevien, kasvua tukevien palveluiden tunnettuutta, vahvistaa ja tarjota kasvuyrityksille ja yrittäjille asiantuntijapalveluita, jotka tukevat kasvun mahdollistamista ja auttavat selättämään kriittiset kasvun esteet sekä tarjota erikseen valittaville, kasvuhakuisille yrityksille kasvun kartta-valmennus vuoden 2020 aikana.

Onko yritykselläsi kasvun este, joka pitää ratkaista? Hae asiantuntija-apua täältä viimeistään 6.3.2020!

Kasvun kartta -hankkeen asiantuntijapalvelut auttavat kasvuhakuisia yrityksiä selättämään kasvun esteitä. Asiantuntijapalvelut ovat yrityksen käytössä, jos

* Yritys on toiminut vähintään kolme vuotta
* Yritys on työllistävä
* Yritys sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla

Yritys voi saada avun enintään 5000 euroon asti, josta yritys maksaa 20%:n omavastuuosuuden. Mikäli asiantuntijapalvelun tarve on yrityksessä suurempi ja kustannus on yli 5000 euroa, maksaa yritys ylimenevän osuuden täysimääräisesti itse asiantuntijalle. Lasku omavastuuosuudesta tulee Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjiltä.

 

Kasvun kartta -hankkeen osa-alueet

 

Voit olla yhteydessä, kun haluat kasvattaa liiketoimintaasi, mutta et tiedä mistä saat apua kasvun haasteisiin.

Tekeekö yrityksesi töitä asiantuntijana auttaen muita firmoja menestymään? Ilmoitatudu mukaan asiantuntijapooliin!

Kasvun kartta -hanke auttaa yrityksiä asiantuntijapalveluilla taklaamaan kasvun esteitä. Vuoden 2020 aikana avaamme useampia hakuaikoja yrityksille, jolloin he voivat ilmoittaa asiantuntija-aputarpeestaan. Hanke kilpailuttaa asiantuntijapoolissa mukana olevat yritykset, joista valikoituu asiantuntijat yritysten avuksi. Asiantuntijapooliin ilmoittautuminen on siis keino saada bisnestä, mutta se ei sido vielä asiantuntijaa tai hanketta mihinkään. Dynaaminen hankintamenettely mahdollistaa asiantuntijapooliin soallistumisen aina vuoden 2020 loppuun asti.

Linkkejä

ELY-keskus Yritysten Kehittämispalvelut

Finnvera

Business Finland

Suomi.fi

 

Yrittäjä ole yhteydessä:

PALVELUT KASVUYRITTÄJILLE - KASVUN KARTTA
Viirelä Mari
Projektipäällikkö


p. 050 4777 280

 

 

* Lähde: Yritysten kasvun suunta 2019