Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Haapaveden Yrittäjät

Haapavedellä on pitkät perinteet yrittäjätoiminnalle. Haapaveden Yrittäjät ry on perustettu vuonna 1945 ensimmäisenä alueen yrittäjäyhdistyksenä. Haapaveden Yrittäjäyhdistys on siis Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien vanhin paikallisyhdistys.

Toiminnan painopistealueet ovat edunvalvonta, jäsenpalvelut sekä yrittäjän virkistystoiminta ja henkisen jaksamisen tukeminen. Edunvalvonnassa yrittäjäyhdistyksen tärkein yhteistyökumppani on kaupunki. Hyvät ja luottamukselliset suhteet kaupungin virkamiehiin ja päättäjiin luovat toimivan keskusteluyhteyden ja näin saadaan yrittäjän ääni kuuluviin kaupungin päätöksenteossa.

Jäsenpalvelut tarkoittavat esimerkiksi koulutus- tai keskustelutapahtumia sekä paikallisesti että Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien järjestämänä. Suomen Yrittäjien ja Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien kautta yrittäjillä on käytössään mittavat asiantuntijaverkostot.

Yrittäjän jaksamista tuetaan järjestämällä jäsenistölle erilaisia tapahtumia ja retkiä. Yrittäjäyhdistys tukee myös fyysistä jaksamista tarjoamalla jokaiselle jäsenyritykselle maksuttoman kuntosali- tai uimahallikäynnin joka viikko. Haapaveden yrittäjäyhdistyksellä on oma lomaosake Iso-Syötteen huipulla. Sitä saa vuokrata jäsenetuhintaan.

Haapaveden Yrittäjillä on tärkeä rooli kaupungissa erilaisten tapahtumien järjestäjänä. Turvemarkkinat heinäkuussa ja Joulunavaus -tapahtuma marraskuussa ovat suurimpia tapahtumia, joissa yrittäjäyhdistys on mukana yhtenä pääjärjestäjistä.

Yrittäjäyhdistys on luotu palvelemaan kaiken kokoisia ja eri toimialalla toimivia yrityksiä. Haapavedellä Yrittäjäyhdistykseen on helppo tulla mukaan. Jäsenyydestä saa parhaan hyödyn olemalla aktiivinen. Osallistumalla toimintaan saa edunvalvonnan ja jäsenpalveluiden lisäksi ystävyyssuhteita, vertaistukea ja vastapainoa yrittäjän työntäyteiseen arkeen.