Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Järjestö

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Vuoden 2020 puheenjohtaja Kirsi Kivioja Siikajoelta!

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät valitsi vuoden puheenjohtajaksi 2020 Kirsi Kiviojan Siikajoelta. Vuoden puheenjohtajaksi valitaan henkilö, joka on puheenjohtajan toimessaan osoittanut aktiivisuutta. Kirsi on onnistunut lisäämään Siikajoen Yrittäjien yhteishenkeä, viestinyt yrittäjille ansiokkaasti ja aktiivisesti. Hänellä on mutkattomat suhteet kuntaan ja hän toimii aktiivisesti vieden yrittäjien asioita myös sinne. Hän osallistuu myös aluejärjestön tapahtumiin ja tilaisuuksiin kiittettävästi sekä tuo siikajokisten yrittäjien kuulumiset myös aluejärjestöön.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien varapuheenjohtajat Miika Sutinen ja Risto Huovinen perustelevat valintaa seuraavasti:

Kirsi Kivioja tekee säännöllisesti yhteistyötä kunnan kanssa. Säännölliset tapaamiset ja jatkuva vuoropuhelu kunnallisjohdon kanssa ovat muodostuneet rutiineiksi. Siikajoen kunnassa Yrittäjiä kuunnellaan päätöksenteossa ja yrittäjiltä kysytään mielipiteitä. Puheenjohtaja on onnistunut tiivistämään yhteistyötä eri toimijoiden välillä ja kesken. Erityisesti puheenjohtajan viestinnälliset taidot ja helppo lähestyttävyys ovat omalta osaltaan vaikuttaneet siihen, että yrittäjien asiat ovat tulleet kuulluiksi ja nähdyiksi”, perustelevat valintaa Sutinen ja Huovinen.

Vuoden puheenjohtaja palkitaan vuosittain Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien sääntömääräisessä vuosikokouksessa. Palkittava puheenjohtaja toimii Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien paikallisyhdistyksessä puheenjohtajana. Paikallisyhdistyksiä on yhteensä 27. Tänä vuonna Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien sääntömäärinen vuosikokous pidettiin Oulussa.

Lisätiedot:
Miika Sutinen varapuheenjohtaja Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät p. 0400 762468
Risto Huovinen varapuheenjohtaja Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät p. 0400 584 510