Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Muhoksen Yrittäjät

Rohkeaa joukkoa

Yritetään enemmän.

Niin me luvattiin, kun puhuttiin, että kaikkea olisi jo yritetty ja voitava tehty. "Olette rohkeaa joukkoa”, tuumasi eräs järjestökonkari, kun ilmoitimme tekevämme muutoksia vuosikymmenten takaiseen hallintorakenteeseen vuonna 2018.

Muhoksen yrittäjäyhdistyksen perustava kokous pidettiin ravintola Muhos-Kellarissa 28.11.1980.
Vuoden 2021alussa Muhoksella jäsenyrittäjiä on 104, kun kunnan alueella toimivia yrittäjiä on noin nelinkertainen määrä. 

Luottamuksen rakentaminen ja  läpinäkyvyyden kasvattaminen on vuosien ajan ollut yksi kantavista teemoistamme, joka jatkuu edelleen. 
Haluamme tarjota jäsenillemme kattojärjestön palveluiden lisäksi myös paikallisia etuja, jonka lisäksi olemme tiiviisti mukana vaikuttamassa kunnan ja yrittäjien välisen yhteistyön kehittämisessä.

Meille on erityisen tärkeää, että toimintamme on läpinäkyvää ja että olemme aidosti läsnä paikallisten yrittäjien arjessa. 

Yhteisellä asialla

Muhoksen Yrittäjien pääasiallisena tehtävänä on parantaa yrittäjien asemaa ja yrittämisen edellytyksiä. Teemme kovasti töitä sen eteen, että menestyviä yrityksiä ja yrittäjiä olisi enemmän ja yrittäjien taloudellinen ja sosiaalinen asema paranisivat. Ainoastaan toimivat yritykset takaavat kunnan elinvoiman ja sitä viestiä me viemme aktiivisesti eteenpäin.

Haluatko että osallistumme yrityksesi merkkipäivien viettoon tai olemme muuten osana yrityksesi toimintaa?

Vastaamme kysymyksiin mielellämme, ota yhteyttä matalalla kynnyksellä!


 

Pöytäkirjat 2021

- Hallituksen kokous 1/2021 pöytäkirja
Hallituksen kokous 2/2021 pöytäkirja

- Hallituksen kokous 3/2021 pöytäkirja
- Hallituksen kokous 4/2021 pöytäkirja
- Sääntömääräinen kevätkokous (10.4.2021), pöytäkirja
Hallituksen kokous 5/2021 pöytäkirja