Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Muhoksen Yrittäjät

Rohkeaa joukkoa

Yritetään enemmän.

Niin me luvattiin, kun puhuttiin, että kaikkea olisi jo yritetty ja voitava tehty. "Olette rohkeaa joukkoa”, tuumasi eräs järjestökonkari, kun ilmoitimme tekevämme muutoksia vuosikymmenten takaiseen hallintorakenteeseen vuonna 2018.

Suomen Yrittäjiä on tällä hetkellä 74 482 jäsentä. Suomessa on Tilastokeskuksen mukaan 283 290 yritystä ilman maa-, metsä- ja kalatalousyrityksiä. Järjestöömme kuuluu 74 482 jäsentä 20 aluejärjestössä ja 400 paikallisyhdistyksessä sekä 63 toimialajärjestössä. Jäsenmäärältään Suomen Yrittäjät on selvästi suurin elinkeinoelämän järjestö Suomessa.

Muhoksen yrittäjäyhdistyksen perustava kokous pidettiin ravintola Muhos-Kellarissa 28.11.1980.
Vuoden 2020 lopulla Muhoksella jäsenyrittäjiä on 102, kun kunnan alueella toimivia yrittäjiä on noin nelinkertainen määrä. 

Luottamuksen rakentaminen on ollut yksi kantavista kuluvan vuoden teemoistamme, joka jatkuu edelleen. Perustuksia on valettu vuoden mittaan pitkään ja hartaasti, ja nyt näyttäisi siltä, että voimme alkaa keskittyä enemmän myös näkyvämpään tekemiseen. Haluamme tarjota jäsenillemme kattojärjestön palveluiden lisäksi myös paikallisia etuja, jonka lisäksi olemme mukana vaikuttamassa kunnan ja yrittäjien välisen yhteistyön kehittämisessä.

Meille on erityisen tärkeää, että toimintamme on läpinäkyvää ja että olemme aidosti läsnä paikallisten yrittäjien arjessa. 
Muhoksen Yrittäjät on enemmän kuin yksitoista henkilöä hallituksesta. Paljon enemmän!

Yhteisellä asialla

Muhoksen Yrittäjien pääasiallisena tehtävänä on parantaa yrittäjien asemaa ja yrittämisen edellytyksiä. Teemme kovasti töitä sen eteen, että menestyviä yrityksiä ja yrittäjiä olisi enemmän ja yrittäjien taloudellinen ja sosiaalinen asema paranisivat. Ainoastaan toimivat yritykset takaavat kunnan elinvoiman ja sitä viestiä me viemme aktiivisesti eteenpäin.

Haluatko että osallistumme yrityksesi merkkipäivien viettoon tai olemme muuten osana yrityksesi toimintaa?

Vastaamme kysymyksiin mielellämme, ota yhteyttä matalalla kynnyksellä!