Ajantasaiset tiedot koronasta yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Etsi

Me-, You-, We2-tappaus

Me-, You-, We2-tappaus

Aika

22.2.2020 | 12:00 - 14:00

Paikka

Oulaisten keskusta, tori ja Bergströmin kiinteistö
Hyvinvointi

Myyntitapahtuma KAIKILLE OULAISTELAISILLE! Ei ilmottautumista, ei osallistumismaksuja.

Torialueella:-Tutustuttavissa kaivuri, ambulanssi, takseja ja paljon muuta. Vieraileva taiteilijaryhmä Petroskoista, Karjalan Gornitsa-yhtye, esiintyy sisällä ja ulkona.Kaverikoiria. Kaikkea ihanaa on suunnitteilla! Katsotaan, mitkä onnistuvat.

KoronaGalleria avoinna avajaisten merkeissä. Galleria aukeaa su 9.2.Taina Otsamon ryijynäyttelyn merkeissä, mutta 22.2. klo 12 vietetään "virallisia" avajaisia.

Bergströmillä (entisen Oulaksen tilat, yläkerta): -Apteekin nalleapteekki, Jedun nallesairaala, kirjaston nalletila, Oulaisten Wetowoima-hankkeen infopiste, Aloevera- ja Tuperwaretuotteiden esittelyä, jalkahoitola Kepeä askel. Arvolan tilan hunajaa, Pikku-Annalan eläimiä (kilpikonna, pupuja, papukaijoja...)

Wetowoimariehasta tuttu RIEHAPASSI on jälleen käytössä ja merkkejä jaossa puuhapisteillä. Kerää passi täyteen ja saat yllärin!

Olet lämpimästi tervetullut! Lapsiystävällinen tapahtuma. 

Lapset, HUOM. Ottakaa pehmolelut nyt perustarkistukseen nallesairaalaan! Jos oma lelu jäi kotiin, on Cafe-Hilpassa / Wilhelmiinan torilla nyt lelukeräys. Siellä on 22.2. kodittomia pehmoleluja, joille tehdään tarkastus ennen uudelle omistajalle päätymistä. Lahjoitettavat nallesi voit viedä myös apteekkiin. :-)

Lisätietoja tapahtumasta: