Etsi

Hallitus 2019

 

Oulun Yrittäjät ry

oulun@yrittajat.fi

 
Hallitus 2019  

Risto Huovinen

puheenjohtaja
 

Stemma, Oulu


p. 0400 584 510

 
Oulun Stemma on palvellut tyytyväisiä asiakkaita jo vuodesta 1969 lähtien tarjoten sisustusratkaisuja niin yksityisille kuin yrityksille. Liikkeemme sijaitsee Limingantullissa Ilmarinkadulla.

 
   

Sebastian Stenfors

1. varapuheenjohtaja

 

Stenfors Oy, Oulu

 

p. 040 746 6922


www.stenfors.fi

 

   

Auli Lukkarila

2. varapuheenjohtaja
 

Lucca Consult Oy

 

Ratakatu 12, 90130 Oulu
p. 0407067359
www.luccaconsult.fi
facebook LUCCA Consult
Instagram Aulinjutut

 

  • Maahantuonti ja verkkokauppa: Italialaiset Back2You energisoivat hyvinvointivaatteet
  • Stailauspalvelut: silmälasikehykset, meikki, kuvaukset, pukeutuminen
  • Kestopigmentointi
  • Luentopalvelut ja asiakasillat

 

 

Jukka Kontula

3. varapuheenjohtaja

Netplaza Oy

 

PL 483
90101 Oulu
p. 040 592 4564

www.netplaza.fi

Olemme Internet-palveluntarjoaja lähellä sinua. Saat meiltä nopeat yritysliittymät – jopa samana päivänä, jos sinulla on kiire. Autamme sinua myös domain-, sähköposti- ja www-asioissa – saat kaiken tarvitsemasi meiltä tuoreena ja viiveittä. Erinomainen kilpailukykymme ja markkinoiden korkeatasoisin palvelu perustuvat asiantuntijoiden johtamaan ja omistamaan organisaatioon – teknisessä tuessakin ongelmasi selvittää usein joku asiantuntevista omistajistamme.

   

Petra Silvennoinen

tiedottaja

 

Markkinointiviestintä Punkto, Oulu

 

p. 044 359 0767

petra@punkto.fi

www.punkto.fi

 

Markkinoinnin, asiakasviestinnän ja sosiaalisen median palveluita pk-yrityksille ja julkiselle sektorille. Ratkaisemme asiakkaan kohtaamat resurssiongelmat, käärimme hihat ja teemme markkinointiviestinnästä laadukasta ja tavoitteellista. Lisäksi tarjoamme myös konsultointia sekä strategista suunnittelua markkinointiviestintään ja sosiaaliseen mediaan. 

 

   

Dan Wang

BID Consulting Group

Finland Center of International Exchange

 

Pilvitie 11, 90630 OULU

p. 040 5083 388

www.fcie.fi

www.bidgroup.fi

 

Edistääkseen koulutusta, kulttuurillista ja taloudellista vaihdantaa, kasvattaakseen pk-yritysten kaupankäyntiä ja luodakseen verkostoja ja suhteita Kiinan ja Suomen välillä, Finland Center of International Exchange -FCIE yhdistää vahvoja toimia rakentaakseen projekteja Kiinan markkinoiden kysyntään.

 

Business International Deverlopment Consulting Group eli BID Consulting Group on kansainvälisen liiketoiminnan konsultointiyhtiö. Yrityksemme ydinliiketoiminta on kvliiketoiminnan kehittäminen. Toimimme siltana liiketoiminnalle Kiinan markkinoiden ja Euroopan markkinoiden välillä.

 

   

Maarit Paasimaa

 

Ompelimo Kaunis Ommel

 

p. 050 9128 229

www.kaunisommel.fi

 

​Korjausompelua ​ammattitaidolla​,​ mittatilaustöitä kauniisti ommellen.

   
Sari-Helena Forsman  
   

Minna Råman

 

Linna Päiväkodit ky, Oulu
(Metsälinna, Pikkulinna ja Vekaralinna)

 

p. 040 8406571

www.vekaralinna.fi

 

Linna Päiväkodit ky on aito paikallinen perheyritys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2002. Yritykseen kuuluu kolme pientä ja kodinomaista päiväkotia; Metsälinnan, Pikkulinnan ja Vekaralinnan päiväkodit, jotka sijaitsevat Oulussa Kaakkurin ja Metsokankaan alueella.

   
Raija Tuominen
   

Jari Kähkönen

 

Craftman Oy, Oulu

 

p. 0400 156425

www.craftman.fi

 

Olemme suomalainen rakennus- ja teollisuusyritysten kumppani, joka on erikoistunut henkilöstöresursointiin ja toteutukseen suomalaisilla sekä puolalaisilla työntekijöillä. Tehokkaan rekrytointimme ja työntekijäverkostomme ansiosta löydät meiltä yrityksesi tarpeisiin sopivat työntekijät nopeasti ja vaivattomasti. Vahva toimialaosaamisemme mahdollistaa työntekijöiden toimittamisen myös lyhyemmille ja työntekijämääriltään suuren vaihteluvälin projekteille -unohtamatta pidempiaikaisia projektikumppanuuksia asiakkaamme kanssa.