Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

2015

Oulun Yrittäjien kautta aikojen ensimmäistä kertaa jaetun Vuoden Yksinyrittäjä -palkinnon saajaksi on valittu GreenDreams Oy. Tämä monipuolisia ympäristösuunnittelupalveluja kotipihoille sekä julkisille toimijoille tarjoava yritys on perustettu vuonna 2007.

GreenDreams on yrittäjä Minna Hännisen perustama ja omistama yritys, jonka palveluihin kuuluu ammattitaitoinen suunnittelupalvelu, viheralueiden ja pihojen neuvontakäynnit sekä hoitosuunnitelmien laatiminen. Suunnittelun ja neuvonnan ohella tehdään pienimuotoisia piha-alueiden hoitotöitä, pihojen stailausta sekä luennointia.

Palkinto jaettiin nyt Oulussa ensimmäistä kertaa ja valinta tehtiin Oulun Yrittäjien jäsenten jättämien ehdotusten joukosta.

"Haluamme tällä palkinnolla nostaa yksinyrittäjien arvostusta ja tuoda esiin sen, kuinka suuri merkitys heidän työllään on koko Suomen kannalta: yksinyrittäjiä on 65 % kaikista yrittäjistä maassamme", Oulun Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Riikonen taustoittaa.

Ekologisia ratkaisuja monipuoliselle asiakaskunnalle

GreenDreamsin asiakaskunta on laaja. Tyypillinen asiakas on yksityishenkilö, joko uudisrakentaja tai remontoija, mutta mukana on myös taloyhtiöitä sekä julkisen sektorin toimijoita. Oulun alueella on Minna Hännisen mukaan melko paljon alan kilpailua, mutta hän uskoo töitä riittävän kaikille.

"Green Dreams Oy:n kilpailuvalttina on korkea ammattitaito ja kokemus.  Suosin suunnittelussani ekologisia ja luonnonmukaisia ratkaisuja ja näille on tänä päivänä kysyntää, Minna Hänninen toteaa ja jatkaa; tällä hetkellä toimin yritysyhteisössä, jossa kuuden muun yrityksen voimin tarjoamme korkeatasoista ja asiakaslähtöistä sisustamisen ja asumisen palveluja samassa toimipisteessä. Koen, että tällainen yhteistyö on hyvä kilpailuvaltti."

GreenDreams ei ole Minna Hännisen ensimmäinen yritys, vaan hän on aiemmalta ammatiltaan lastentarhanopettaja toimi ennen ammatinvaihtoaan yrittäjänä varhaiskasvatuspuolella.

"Yrittäjyydessä minua viehättää yrittäjän vapaus, vaikka se toisaalta on myös elämäntapa, joka seuraa sinua kaikkialle", Hänninen sanoo.

Onnellinen voittaja

Palkinnon voittajan valinnut asiantuntijaraati toteaa perusteluissaan, että Hänninen on osaamiseen ja laatuun panostamalla menestynyt hyvin alalla, jossa on kova kilpailu ja lyhyt sesonki, minkä lisäksi hän tekee esimerkillistä työtä alan tunnettavuuden parantamiseksi. Myös yrityksen avoin toimintakulttuuri herättää luottamusta.

Yrittäjä itse on erittäin iloinen saamastaan tunnustuksesta: "En ikimaailmassa olisi osannut odottaa, että näin pienen yrityksen yrittäjä voisi tällaisen kunniamaininnan saada. Kiitollisin ja nöyrin mielin otan palkinnon vastaan", Hänninen kertoo.

Katso Minna Hännisen tunnelmat tuoreeltaan voiton jälkeen tältä videolta.