Etsi

Hyvinvointi

Seitsemällä eurolla lisää energiaa, elämäniloa ja verkostoja!

Tule mukaan Yrittäjien matalankynnyksen sporttiklubiin.

Haluatko syksyysi lisää energiaa, parempaa ryhtiä ja uusia verkostoja? Oulun Yrittäjät tarjoavat jäsenilleen huikean mahdollisuuden 10 viikon energiaboostaukseen. Alussa ja lopussa tehdään EnergiatestiTM, joka on kokonaisvaltainen hyvinvoinnin ja jaksamisen kartoitus. Sen jälkeen treenataan hyvällä mielellä kaksi kertaa viikossa: tiistaiaamuisin Liikuntakeskus Voitossa 15 min asiaa + 45 min kuntoilua ja torstai-iltaisin yhteislenkki ulkona (paikka valitaan ryhmän toiveiden mukaan). Sporttiklubi toteutetaan 4.9-15.11.2018.

Paikkoja on vain 20. Mukaan pääsevät ensimmäisenä ilmoittautuneet jäsenet, toimi nopeasti! Sitovat ilmoittautumiset 27.8 mennessä. Hinta vain 7 € / viikko.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Viikko-ohjelma

TIISTAI: klo 9-10 Liikuntakeskus Voiton yrittäjäjumppa: Ensimmäinen 15 min tulee tietoisku hyvinvointiin liittyvään aiheeseen Voiton liikunta-alan ammattilaisen johdolla. Loput 45 min käytetään aktiiviseen liikkumiseen.

TORSTAI: Klo 19-20 yhteislenkki Oulun seudulla. Yhteislenkeillä jatketaan keskustelua tiistaina olleesta aiheesta ja jutellaan sen myötä muutenkin lenkkeilijöitä askarruttavia aiheita. Jaetaan arjen ajatuksia, murheita ja ilonaiheita rennon ulkoilun lomassa.

TEEMAT 

VKO 36: Alkumittaus


VKO 37: Kahvakuulaharjoitus & uni


VKO 38: Kuntopiiri & elintavat

VKO 39: Venyttely ja liikkuvuusharjoitteet & liikkuvuus

VKO 40: Sisäpyöräily & aerobinen kunto


VKO 41: BodyPump & lihaskunto


VKO 42: Kahvakuula & henkiset voimavarat

VKO 43: Pilates & tasapaino


VKO 44: Kuntopiiri & ruokavalio


VKO 45: Loppumittaus

 

Sitovat ilmoittautumiset 27.8 mennessä.

SPORTTIKLUBIN HINTA 70 € / hlö (norm. 200€ / hlö)

Hintaan ei lisätä arvonlisäveroa, koska kyseessä on Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointirahaston tukema projekti. Lasku voidaan toimittaa suoraan yrityksellesi ja se tulee maksaa yhdessä erässä. Maksuohjeet toimitetaan ilmoittautuneille.