Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Virtaa kinttaisiin -hyvinvointiprojekti

Virtaa kinttaisiin -hyvinvointiprojekti

Aika

18.11.2018 | 18:00

Paikka

Aloitusluento Raahen Hovissa / Aloitustestit Kuntokeskus Sisulla

Hinta

50 e omavastuu
Hyvinvointi

Raahen Yrittäjät järjestää kolmen kuukauden mittaisen hyvinvointiprojektin yhteistyössä Rokua Health & Span, Mediterapian ja Kuntokeskus Sisun kanssa. Projektin tavoitteena on lisätä yrittäjien hyvinvointia, edistää työkykyä ja työssäjaksamista sekä innostaa yrittäjiä pitämään parempaa huolta itsestään. 

Projekti käynnistyy maanantaina 13.8.2018 yhteisellä luennolla ja alkutesteillä. Projektiin kuuluu viikoittain kaksi yhteistä ryhmäliikuntatuntia Kuntokeskus Sisulla useita eri lajeja kokeillen. Kaksi tuntia järjestetään syksyn aikana myös Vesipekassa. Yhteisen ohjelman lisäksi jokainen osallistuja saa myös hänelle räätälöidyn henkilökohtaisen ohjelman sekä puhelinkontakteja projektin varrella. Projekti huipentuu lopputesteihin ja kurssin päätösviikonloppuun Rokua Health & Span upeissa puitteissa 17.–18.11.2018. Alku- ja lopputestaukseen käytetään ns. energiatestausta, jonka myötä selvitetään mm. liikunta-aktiivisuutta, stressitasoa ja yleistä vireystilaa. Energiatestauksesta vastaa Mediterapia

Hyvinvointiprojektiin mahtuu mukaan 20 ensiksi ilmoittautunutta Raahen Yrittäjät ry:n jäsenyrittäjää. Osallistujat sitoutuvat olemaan mukana yhteisissä tilaisuuksissa. Projektin todelliset kokonaiskustannukset ovat 550 e/hlö, mutta osallistujat pääsevät mukaan 50 euron omavastuuosuudella. Muista kustannuksista ja järjestelyistä vastaa Raahen Yrittäjät yhdessä yhteistyökumppaneidensa Fennovoiman, Raahen OP:n, Keski-Pohjanmaan Konttoripisteen, Terveystalon ja Raahen Hovin kanssa. Omavastuuosuus kattaa alku- ja lopputestit, ryhmäliikuntatunnit ja henkilökohtaisen ohjelman sekä matkat, majoituksen, ruuat ja ohjelman Rokualla. 

Lisätietoa kurssin sisällöstä ja sitovuudesta löydät alla olevista linkeistä:

Ilmoittautuminen:

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen raahenyrittajat@gmail.com

Tervetuloa mukaan!

 

P.S. Raahen Yrittäjät järjestää yleisen infotilaisuuden ma 6.8.2018 klo 18, siellä on mahdollista kysellä lisäinfoa myös tähän projektiin liittyen – ja vieläpä kakkukahvien merkeissä!