Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Siikajoen Yrittäjät – Yhdessä yhtenä

Siikajoen Yrittäjien yhdistystoiminta on aktiivista ja yhdistykseen kuuluukin reilu 100 yrittäjää. Vankka tavoitteemme on kasvattaa osaajien joukkoa entuudestaan! Olemme aidosti läsnä paikallisten yrittäjien arjessa. Lisäksi tarjoamme jäsenillemme tapahtumia sekä verkostoitumista mukavassa porukassa, tuuha mukkaan!

Yhdessä yhtenä – puhuen hyvää takanapäin

Meitä on moneksi
Siikajoella on paljon maa- ja metsätalousyrittäjiä, mutta mukaan mahtuu monia muitakin toimijoita. Joukostamme löytyy vankkaa osaamista teollisuuden, rakentamisen, kaupan alan, hyvinvoinnin, alkutuotannon, sekä erilaisten palvelualojen parissa. Ja paljon muuta!

Käytetään paikallisia palveluita
Mitä enemmän käytetään paikallisia palveluita, niin sitä elinvoimaisempana kunta pysyy. Siikajoella toimivilla yrityksillä ja yrittäjillä on vakaa aikomus tuottaa kuntaan jatkossakin palveluita, jotta kunta pysyy elinvoimaisena. Siihen tarvitsemme yhteisöllisyyttä sekä aktiivista palveluiden käyttöä kuntalaisilta. Kaikin puolin kaikille on erityisen tärkeää, että paikallisia palveluita käytetään! Silloin Siikajoella on hyvä yrittää sekä elää.

Yhteistyöllä onnistutaan 
Luottamuksen rakentaminen ja avoin toiminta kunnan kanssa on meille siikajokisille yrittäjille ensiarvoisen tärkeää. Perustukset on valettu ja tulevaisuus näyttää, mitä niiden päälle rakentuu aktiivisella toiminnalla sekä yhteistyöllä. Hyvä on pitää mielessä, että yrittäjät pärjäävät ilman kuntaa, mutta kunta ei pärjää ilman yrittäjiä. Olemme siis jatkossakin mukana vaikuttamassa kunnan ja yrittäjien välisen yhteistyön kehittämisessä. Meidän yrittäjien tehtävänä on viedä viestiä eteenpäin, että ainoastaan toimivat yritykset takaavat kunnan elinvoimaisuuden!

Sijainnilla on väliä
Siikajoki on sijainniltaan erinomainen paikka yrittää, sillä 8-tie, 86-tie, sekä rautatie luovat hyvät kulkuyhteydet ympäri Suomen. Unohtamatta Oulun lentokenttää, joka on alle tunnin ajomatkan päässä Siikajoelta. Lisäksi kahden kaupungin, Oulun ja Raahen, läheisyys tuovat yrittäjyyteen lisäarvoa sekä tarvittavaa pontta.

 

Siikajoen Yrittäjät on Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät -aluejärjestön paikallisyhdistys

Liittyminen

Liity yhdistyksen jäseneksi käyttämällä Suomen Yrittäjien yhteistä liittymislomaketta:

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi