Etsi

             

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Taivalkosken Yrittäjät

 

Taivalkosken Yrittäjät ry on paikallinen yrittäjäyhdistys, johon kuuluu n. 85 eri kokoista yritystä ja eri toimialalla toimivaa yrittäjää. Taivalkosken Yrittäjät ovat osa valtakunnallista yrittäjäverkostoa, aluejärjestönä Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät Oulussa, yli 4000 jäsenyrittäjän muodostama verkosto ja Suomen Yrittäjät Helsingissä yli 105 000 jäsenyrittäjän muodostama etujärjestö. Yrittäjäjärjestöllä on paikallisia, alueellisia ja valtakunnallisia jäsenetuja – ja palveluja, samoin laaja asiantuntijaverkosto jäsenyrittäjien käytettävissä. Katso lisää www.ppy.fi tai www.yrittajat.fi 

Yrittäjäyhdistys palvelee kaiken kokoisia ja eri toimialoilla toimivia yrityksiä. Yrittäjäyhdistykseen on helppo tulla mukaan. Jäsenyydestä saa parhaan hyödyn olemalla aktiivinen. Osallistumalla toimintaan saa edunvalvonnan ja jäsenpalveluiden lisäksi ystävyyssuhteita, vertaistukea ja vastapainoa yrittäjän työntäyteiseen arkeen.

Taivalkosken Yrittäjien toiminnan painopistealue on yrittäjien edunvalvonta, jäsenpalvelu, virkistystoiminta, henkisen jaksamisen tukeminen ja yrittäjien äänen kuuleminen päätöksenteossa. Yrittäjien jaksamista tuemme järjestämällä jäsenistölle erilaisia retkiä, tapahtumia ja mukavaa yhdessä oloa. Tule mukaan!