Suomen Yrittäjien puheenjohtaja sekä varapuheenjohtajat valitaan liittokokouksessa 19.10.2018 Valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä Turussa. 

Tutustu puheenjohtaja- ja varapuheenjohtajaehdokkaisiin.


PUHEENJOHTAJAEHDOKKAAT

Jyrki Mäkynen

 

Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jyrki Mäkynen on ehdolla kolmannelle puheenjohtajakaudelle. Mäkysen yrityksen Oy HM Profiili Ab:n kotipaikka on Seinäjoki.

 

» Lue lisää

 

 

VARAPUHEENJOHTAJAEHDOKKAAT

Jaakko Männistö, Varsinais-Suomen Yrittäjät

 

Jaakko Männistö on Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja vuodesta 2016. Männistön yritys Feedbackly Oy:n toimistot ovat Helsingissä, Turussa, Mexico Cityssä, Barcelonassa ja Melbournessa.

 

» Lue lisää

Minna Nissilä, Hämeen Yrittäjät

 

Minna Nissilä on Hämeen Yrittäjien puheenjohtaja vuodesta 2013 ja Suomen Yrittäjien hallituksen työvaliokunnan jäsen vuodesta 2015. Nissilän yritys Leppälehdon Puutarha Oy toimii Tammelassa.

 

» Lue lisää

Carita Orlando, Pääkaupunkiseudun Yrittäjät

 

Carita Orlando on Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja vuodesta 2016 ja Pääkaupunkiseudun Yrittäjien puheenjohtaja vuodesta 2015. Orlandon yritys Orlando Consulting Oy toimii Vantaalla. 

 

» Lue lisää

Antti Rantalainen, Suomen Taloushallintoliitto

 

Antti Rantalainen on Suomen Taloushallintoliiton puheenjohtaja. Tilipalvelu Rantalainen Oy toimii 43 toimipisteessä Suomessa ja yhdessä toimipisteessä Pietarissa.

 

» Lue lisää

Nina Rasola, Etelä-Savon Yrittäjät

 

Nina Rasola on Etelä-Savon Yrittäjien puheenjohtaja vuodesta 2014 ja Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja vuodesta 2016. Rasolan Yritys RL-Huolinta Oy toimii Mikkelissä.

 

» Lue lisää

Petri Salminen, Keski-Suomen Yrittäjät

 

Petri Salminen on Keski-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja vuodesta 2016 ja Suomen Yrittäjien hallituksen jäsen vuodesta 2017. Salmisen yritys Salminen & Tikka Oy:n kotipaikka on Jyväskylä.

 

» Lue lisää