Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät | Yrittajat.fi

Etsi

Tervetuloa Vaasaan 7.—9.10.2016

Yrittäjien vuotuinen valtakunnallinen huipputapahtuma Yrittäjäpäivät järjestetään tänä vuonna lokakuun alussa energiaosaamisestaan tunnetussa Vaasassa. Tapahtuman teemana onkin luonnollisesti energia

Yrittäjäpäivillä kuulet innostavia yrittäjätarinoita, tutustut toisiin yrittäjiin ja pääset halutessasi myös virkistymään kulttuurin tai vaikka shoppailun parissa.

Päivien ohjelma käynnistyy perjantaina Suomen Yrittäjien liittokokouksella Bothnia-hallissa ja samanaikaisesti toisessa tilassa voi seurata yhteistyökumppaneidemme mielenkiintoisia tietoiskuja. Perjantai-ilta vietetään rennoissa opiskelijabileissä Vaasan kaupungin keskustassa. Lauantaina Botnia-hallissa on luvassa innostavia luentoja yrittäjille tärkeistä asioista, ja ilta huipentuu tietysti juhlavaan Yrittäjägaalaan.

Yrittäjäpäivien energiateema juontaa juurensa siitä, että monet vientiyritykset Vaasan seudulla keskittyvät energiaan ja erityisesti cleantech-ratkaisuihin. Seutu onkin avainpelaaja teknologisessa kamppailussa ilmastonlämpenemistä vastaan.

SIIRRY ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLE »