Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yksinyrittäjien PitchBreakfast 1.11.

Yksinyrittäjien PitchBreakfast 1.11.

Aika

1.11.2019 | 9:00 - 10:00

Paikka

Café Proosa, Vaasan Kaupunginkirjasto

PitchBreakfast on aamiastilaisuus, jossa Rannikko-Pohjanmaan yrittäjien yksinyrittäjät kertovat tuotteistaan ja palveluistaan ("The Pitch") ja hakee apua ("Connection Request").

Tarkoituksena on verkostoitua ja löytää kontakti ostajiin ja yrityksiin, joille juuri sinulla tai tutuillasi on tarve.

Rakenne:

Sinulla on 15 minuuttia aikaa hakea aamupala ja siirtyä aamiaispöytään.

The Pitch: Kerro mitä yrityksesi tekee ja mitä se tarjoaa. Pitchaus ei saa kestää yli 60 sekuntia, eli mieti etukäteen miten saat tehokkaasti kerrottua yrityksesi toiminnasta lyhyesti. Puheenjohtaja Anton Salmi katkaisee puheen ajan täyttyessä.

Connection Request: Heti pichauksen jälkeen tehdään 30 sekunnin haku. Kerro palvelusta tai tuotteesta jota olet etsimässä tai jota joku sinun tuttavasi on vailla. Tämä voi olla yritykseen liittyvä haku (esim; Haemme siivousfirmaa, haemme pätevää kotisivujen tekijää), oma henkilökohtainen haku (etsin kotiini maalaria, haluaisin löytää hyvän tilan lapseni rippijuhlille) tai kaverin tai sukulaisen puolesta tapahtuva haku (mummoni tarvitsee hyvää kotipalvelua, sisko tarvitsee häihinsä bändin).

PowerPoint-esityksiä tai kuvia ei käytetä.

Hyöty: Tarkoituksena on, että jokainen läsnäolija lisää sinun palvelut ja tuotteet tietopankkiinsa. He pohtivat, voivatko he, tai joku heidän tuntemansa henkilö, vastata pyyntöön, jonka esitettiin Connection Requestissä. Vaikka aamiaisella ei välttämättä heti löydy sopivia henkilöitä, niin he saattavat myöhemmin muistaa sinut ja asiasi. Käyntikorttisi avulla he voivat olla sinuun myöhemmin yhteydessä.

Pitchaus / Connection Request kierroksen jälkeen on 15 min aikaa hakea lisää aamupalaa ja keskustella läsnäolijoiden kanssa.

HUOM! Sinulla tulee olla vähintään 11 käyntikorttia mukanasi tilaisuudessa. Kortit annetaan puheenjohtaja Anton Salmelle, joka asettaa käyntikortit valmiiksi paikoilleen.

Tilaisuus kestää 1 tunnin ja nopeat syövät hitaat. Aamiaispöydän ympärille mahtuu vain 10 yksinyrittäjää. Tee sitova ilmoittautuminen osoitteeseen     ja tule mukaan uudenlaiseen verkostoitumistapahtumaan!