Etsi

Jääkiekkoaiheinen yrittäjämatka Uumajaan

Jääkiekkoaiheinen yrittäjämatka Uumajaan

Aika

24.4.2020 | 9:00 - 25.4.2020 | 23:30

Paikka

A3 Arena

Hinta

465 €

Urheilumatkoihin erikoistunut matkatoimisto Björk & Boström ja matkatoimisto IngSva järjestävät jääkiekkoaiheisen yrittäjämatkan Uumajaan 24-25.4.2020.

Lähtö

Matkaan lähdetään Vaasan satamasta perjantaiaamuna kello 09.00. Uumajan satamassa Holmsundissa siirrymme Ingves & Svanbäckin linja-autoon, joka vie meidät keskustaan. Folkets Hus kongressikeskuksessa järjestetään seminaari, joka vilisee legendaarisia lätkäsuuruuksia.

Seminaarin ohjelma

Päivän aikana tapaamme Suomen ja Ruotsin päävalmentajat Jukka Jalosen ja Johan Garpenlövin. He kertovat odotuksistaan liittyen Sveitsin maailmanmestaruuskisoihin.  Entiset tähtipelaajat ja lätkälegendat Saku Koivu ja Mikael Renberg kertovat pitkistä uristaan. Yrityselämän ja urheilumaailman yhteistyömahdollisuuksista puhuu Patrik Hofbauer, joka toimii Svenska Spel veikkausyhtiön toimitusjohtajana. Seminaarin viimeinen puhuja on RMC Raumon varustamon Håkan Enlund, joka kertoo uudesta Aurora Botnia aluksesta. Seminaarin juontaa urheilumaailmasta tuttu Kaj Kunnas. Seminaari päätetään kahden ruokalajin illalliseen juomineen, jonka jälkeen siirrymme linja-autolla A3 Arenaan, jossa Ruotsin ja Suomen maajoukkueet kohtaavat jännittävässä ottelussa.

Maaottelu

Kaikki maajoukkuetähdet ovat mukana, kun Ruotsi ja Suomi kohtaavat maaottelussa, joka on osa Euro Hockey Tour kiertuetta. Suomen Leijonat voittivat viime vuonna maailmanmestaruuden joukkueella, jossa NHL-tähdet loistivat aika lailla poissaolollaan. Ruotsin kaatui puolivälierässä ja Tre Kronor hakee nyt revanssia kotiyleisön edessä. Arvatenkin paikalla on myös paljon suomalaisia, joten katsomossakin on luvassa maaottelu loppuun myydyllä areenalla.

Hotelli

Yövymme keskustassa sijaitsevassa Winn hotellissa. Yhden hengen huoneen lisähinta on 50 €.

Sven Dufvas Vänner

Lauantaina, maittavan hotelliaamiaisen jälkeen, tapaamme Sven Dufvas vänner yrittäjäyhdistyksen jäseniä. Yhdistys koostuu Suomesta Ruotsiin aikoinaan muuttaneista yrittäjistä.  Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät tapasi Sven Dufvas vänner yhdistyksen ensimmäistä kertaa viime vuonna Waasa Future Festivalin yhteydessä Bock's Innovation Centerissä. Tapaaminen johti konkreettisiin rajat ylittäviin kauppoihin ja yhdistykset sopivat, että yhteydenpitoa jatketaan vuonna 2020.

Kotimatka

Iltapäivällä sinulla mahdollisuus tutustua kaikkeen mitä Uumajan keskustalla on tarjota ja 17.00 Ingves & Svanbäckin linja-auto vie meidät Uumajan satamaan Holmsundiin. M/s Wasa Express lähtee kohti Vaasaa kello 18.00 ja saapuu Vaasan satamaan 23.30.

Matkan hinta on 465 €.

Ota yhteyttä Hippiin osoitteeseen tai soita 050-5513 995 jos olet kiinnostunut.