Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Digiä ja tukea

Digiä ja tukea

Aika

2.11.2020 | 16:00

Paikka

WWB

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Vaasanseutulaisille yrittäjille tukea markkinointiin ja digipalveluihin Kaikkien-mallilla

Monet yrittäjien tarvitsemat palvelut sekä markkinointialustat ovat siirtyneet osittain tai kokonaan verkkoon. Tämä edellyttää yrittäjiltä uusia digitaitoja. Järjestämme Vaasassa digimarkkinoinnin kurssin vastaamaan yrittäjien tarpeisiin.

Digi- ja väestötietovirasto (DVV) on käynnistänyt vuonna 2020 valtakunnallisen elinkeinotoimintaa harjoittavien digitukiprojektin, jonka tavoitteena on kehittää yritysten ja yhteisöjen digitukea. DVV kartoittaa syksyn 2020 aikana yritysten ja yhteisöjen (mm. yhdistykset, säätiöt, taloyhtiöt) digituen tarjontaa ja tarpeita. Kartoitusten perusteella luodaan kokonaiskuva digituen tilanteesta ja muodostetaan keinoja, joilla yrityksiä ja yhteisöjä pystytään tukemaan digitalisoituvassa yhteiskunnassa. DVV:n kokoama tieto on tärkeää, jotta voidaan kehittää yrittäjien osaamista ja valmiuksia sähköisten palveluiden käyttöön.

Digiä ja tukea

Toimintaympäristön sähköistyminen on vaikuttanut huomattavasti myös siihen, miten yrittäjät tavoittavat mahdollisia asiakkaitaan. Kyse on konkreettisesti liiketoimintaan vaikuttavasta asiasta.

Digitaalinen markkinointi on teema, jolle on laajasti kysyntää, sanoo Rannikko-Pohjanmaan yrittäjien Hippi Hovi.

Päätös toteuttaa  Digiä ja tukea -markkinointikurssi vaasanseutulaille yrittäjille syntyi yhteissuunnittelun pohjalta. Mukana suunnittelemassa olivat Kansalaisen perustaidot-tiimi, DVV:n Mirva Gullman ja Rannikko-Pohjanmaan yrittäjien Hippi Hovi.

Digiä ja tukea -markkinointikurssin tavoitteena on tukea yrittäjien digivalmiuksia Kaikkien-mallia hyödyntäen. Kaikkien-mallissa oppiminen räätälöidään vastaamaan oppijoiden tarpeisiin. Lähdemme liikkeelle kartoittamalla oppijoiden digitaalisten palveluiden ja kanavien käyttöä, jotta voimme tarjota kohdennettua tukea.

Yrittäjillä on kurssilla mahdollisuus saada tukea ja osaamista juuri oman yrityksensä tarpeisiin. Kurssi on yrittäjille maksuton.

Kouluttajana on lehtori Klaus Salonen Vaasan Ammattikorkeakoulusta. Salosella on mittava kokemus digitaalisen markkinoinnin kouluttajana sekä työstä yrittäjien kanssa.

Ilmoittaudu ilmaiselle kurssille tästä

Koulutus on maksuton ja mukaan mahtuu 15 yrittäjää.

Paikka: Fennia  ja Zoom verkkokokousjärjestelmä.

Aika: Maanantaisin 2.11. - 30.11.2020, klo 16 - 18.

Kouluttaja: Klaus Salonen, lehtori, Vaasan ammattikorkeakoulun liiketalouden yksikkö.

Lisätietoa: Nina Hjelt, 050 471 3820,

Järjestäjät: Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät, Kansanvalistusseura ja Opintokeskus Sivis.

Tausta: Koulutus on osa Kansalaisen perustaidot - ESR-hankkeen kehittämistoimintaa.