Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yksinyrittäjien hyvinvointi-ilta Wasa Wellnessissä (Täyteen varattu)

Yksinyrittäjien hyvinvointi-ilta Wasa Wellnessissä (Täyteen varattu)

Aika

3.12.2020 | 17:30 - 19:00

Paikka

Wasa Wellness

Hinta

Maksuton
Hyvinvointi

Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien yksinyrittäjien verkosto toteuttaa hyvinvointi-illan Wasa Wellnessin tiloissa Vaasan Vöyrinkaupungissä torstaina 3.12.2020. Ilta on täyteen varattu, vapaita paikkoja ei enää ole. Illan aikana yksinyrittäjillä on mahdollisuus kokeilla hoitomuotoja. Lisäksi tarjolla on verkostoitumista ja pientä purtavaa.

Ohjelma toteutetaan siten että puolet ryhmästä saadessa käsittelyn / hoidon, toinen puoli kokoontuu Wasa Wellnessin joogasaliin syömään, juomaan ja verkostoitumaan. Muista siis ottaa kymmenkunta käyntikorttia mukaan.

Vallitsevistä viranomaismääräyksistä ja turvallisuussyistä johtuen, joudumme rajoittamaan osallistujamäärän kahteenkymmeneen. Nopeat syövät hitaat, joten jos haluat mukaan niin ilmottaudu heti osoitteeseen hippi.hovi@yrittäjät.fi. Ilmoita nimesi, yrityksesi ja toivomasi hoitomuoto.  Tervetuloa!

Huomioithan että tilaisuus on tarkoitettu tällä kertaa ainoastaan yksinyrittäjäjäsenillemme!

 

1) Intialainen päänhieronta

Intialaisessa päänhieronnassa marma-pisteitä (energiapisteitä, jotka kiinalaisessa lääketieteessä rinnastetaan useasti akupisteisiin) hyväksikäyttäen käsitellään yläselkä, hartiat, niska, päänahka ja kasvot. Vasta-aiheet hoidolle: hoidettavalla alueella jokin ihosairaus (infektiot iholla, ihotaudit), tulehdustila (flunssa, kuume, hartiaseudun- tai niskan lihasten tulehdus), epilepsia tai kasvain/syöpä. Myös voimakkaat verenpaineen heilahtelut, psyykelääkitys tai raskaus voivat olla hoidon esteenä.

2)  Aromahieronta

Selän,-ja decoltteen kuivaharjauksen ja hieronnan, eteerisillä öljyillä. Aromahieronta on, rauhallisilla liikkeillä, tehokkaasti lihaksia venyttävä, miellyttävän rentouttava erikoishierontamenetelmä. Aromaöljyä ei tule käyttää, mikäli olet raskaana, imetät, saat sädehoitoa tai kemoterapiaa

3) Klassinen hieronta

Klassinen hieronta joka soveltuu särkyjen ja lihasongelmien hoitoon sekä ennalta ehkäisevästi ja rentouttavasti jännitysten lievittämiseen.

4) Refleksologinen vyöhyketerapia

Refleksologisessa vyöhyketerapiassa käsitellään koko kehoa, eikä vain jalkateriä. Hoito sopii hyvin esim jännitystilojen, kipujen ja särkyjen lievittämiseen, tuki – ja liikuntaelinvaivoihin, aineenvaihduntaoireisiin, stressiin ja unettomuuteen. 

5) MVTPVT tunnevyöhyketerapia

MVTPVT tunnevyöhyketerapia on tunnetraumojen purkamiseen keskittyvä kokokehon vyöhyketerapia. Keskiössä on kehon elämänkaareen perustuva tunnemuisti. Terapeutti ei tee tulkintoja vaan mahdollistaa asiakkaalle itseohjautuvan tapahtumien itseymmärryksen ja itsetuntemuksen. Tähän pääsemme kehon tunne-elämän muistia vähitellen avaamalla ja se jatkuu asiakkaan itsenäisenä tunne- ja identiteettipeilauksena

6) Shiatsuhieronta/terapia 

Tehdään kaikkia kehon energiakanavia eli meridiaaneja painellen. Shiatsu on hyvin rentouttava hoito. Sen on todettu parantavan verenkiertoa ja kehon nesteiden aineenvaihduntaa, auttavan niska/hartiajännitystiloihin, selkäkipuihin, stressiin, unettomuuteen, liikarasitukseen, jatkuvaan väsymykseen ja ruoansulatusongelmiin sekä lieventävän jännitystiloja. 

7) Fasciamanipulaatio

Fysioterapiahoidot, tarjolla yksilöllisen tarpeen mukaan esim. fasciamanipulaatio, purenta-alueen käsittelyt, päänsärkyä ja muita kipuja lievittävä manuaalinen käsittely, akupunktiohoidot. 

8) Coaching 

Mitä tarviset juuri nyt? Onko sinulla unelmia ja tavoitteita tai valinnanpaikka elämässä jota haluaisit tutkiskella lähemmin? Henkilökohtainen valmennus/ coachingsessio saattaisi olla paikallaan. Löydämme session aikana juuri ne työkalut jotka sopivat sinulle!

9) Kiinalainen stressihoito / Kiinalainen kasvojen kohotus

Kehon ja mielen stressiä alentavien akupisteiden käsittelyä akupainannalla ja moksalla sekä aurikuloterapiaa käyttämällä.

Kiinalainen kasvojen kohotus perustuu pään, kasvojen sekä korvien akupisteiden käsittelyyn. Se lisää aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa kasvojen alueella ja rentouttaa mieltä ja kehoa. Lisäksi hoito vaikuttaa sisäelimiin.