Etsi

Pohjanmaan yrityspörssi on avattu

Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yritysten kauppapaikka Yrityspörssi on laajentunut kattamaan myös Pohjanmaan rannikkoseudun. Pohjanmaan Yrityspörssissä voi selata ilmoituksia myytävistä yrityksistä ja jättää ilmoituksen myytävänä olevasta yrityksestä tai aikeistaan ostaa yritys.

– Meidän alueeltamme on puuttunut tällainen työkalu, ja nyt tarve on korjattu, sanoo Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin yrityspalvelujohtaja Kjell Nydahl.

– Yritysten omistajanvaihdoksia on jatkossakin odotettavissa runsaasti. Pörssi tarjoaa paikan ilmoittaa myytävästä yrityksestä nimettömänäkin, joten se osaltaan helpottaa myyjien ja ostajien kohtaamista. Myös me yritysneuvojat voimme toimia ilmoituksen yhteyshenkilönä ja vastata yhteydenottoihin.
Pohjanmaan Yrityspörssiä on valmisteltu yhteistyössä VASEKin ja Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien kesken.

– On hienoa, että vihdoin saatiin Yrityspörssi käyttöön myös Pohjanmaalle, sanoo Vaasan Yrittäjien toiminnanjohtaja ja Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien yrityskummikoordinaattori Maija Aarnio.

– Yritysten omistajanvaihdokset ovat iso haaste, sillä jatkajan löytyminen ei ole itsestään selvää. Tätä kautta mahdolliset ostajakandidaatit voivat saada tietoa myytävänä olevista yrityksistä; ostajan ei siis tarvitse soitella ja kysellä vaan voi itse selailla ilmoituksia silloin kun hänellä on aikaa

Klikkaa itsesi Pohjanmaan yrityspörssiin tästä: http://www.pohjanmaanyritysporssi.fi/