Etsi

Elisa kiittää kaikkia Yrittäjien myymäläpäivään osallistuneita yrittäjiä!

Elisa järjesti myymälässään Vaasan Rewell Centerissä tiistaina 22. syyskuuta Yrittäjien myymäläpäivän, johon kutsuttiin Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien jäsenet. Touhukkaan päivän aikana Elisan asiantuntijat auttoivat yrittäjiä arjen haasteissa ja kertoivat uusista palveluista. Millaisia asioita yrittäjät kyselivät päivän aikana ja millaisia vinkkejä asiantuntijat antoivat yrittäjille?

Paikallinen Yrityspiste Pasi Roimela kertoi, millaisilla askelilla digitalisoituvan yrityksen kannattaa aloittaa: ensin älypuhelin ja tabletti ja niihin asiaankuuluvat ja kattavat liittymät haltuun, sitten kannattaa tutustua pilvipalveluista esimerkiksi Elisa Toimisto 365:een. Kyseisen palvelun ansiosta yrittäjän kalenteri, sähköposti, yhteystiedot ja muistiinpanot ovat aina tallessa ja ajan tasalla. ”Palvelun avulla vältetään se riski, että yrittäjä kadottaa esimerkiksi tärkeät yhteystietonsa”, Yrityspiste vakuuttaa.  eTaskun Joel Ojala lisää:”Ja eTasku-sovelluksen ansioista yrittäjä ei enää ikinä hukkaa yhtäkään kuittia.” Joel kertoi, että eTasku sovelluksen käyttöönotto älypuhelimeen vie alle kaksi minuuttia, tämän jälkeen kuittien pyöritys ei vaadi tietokonetta: älypuhelimella otetaan kuitista kuva ja lähetetään se heti käsittelyyn ja talletettavaksi kirjanpitäjälle.  ”Lopeta kuittirumba ja keskity oleelliseen!”, itsekin yrittäjänä toimiva Joel kehoitti.

Mukana Yrittäjien myymäläpäivässä olleet Yritysgurut, Tommi Kantonen ja Jarkko Nieminen, antoivat yrittäjille teknistä käytön neuvontaa luotettavasti ja nopeasti – aivan kuten arjessaan kohdatessaan yrittäjiä puhelimitse.

”Yritysguru vastaa pk-yritysten omaa IT-osastoa: me autamme yksin IT-asioiden parissa painivia yrittäjiä. Tarjoamme ongelman ratkaisua ja konsultointia, emme ole vain vikapalvelu”, Tommi avaa Yritysgurun synty- ja toimintaideaa. Yritysgurut kertoivat, että yrittäjät tarvitsevat neuvontaa useimmin sähköpostiin liittyvissä asioissa – aivan kuten Yrittäjien myymäläpäivänkin aikana.

 

eTaskun ja Yritysgurujen lisäksi paikalla oli yrityksen käyntikortin eli kotisivujen asiantuntija Esa Tornikoski. ”Asiakas hakee tiedot netistä, näkyvyys verkossa on oleellista”, Esa tiivistää. Zeendo-palvelun avulla yrittäjä voi itse tehdä modernit perussivut, jotka toimivat myös mobiililaitteissa. ”Palvelusta löytyy pohja, jota muokkaamalla voi rakentaa helposti kahdessa tunnissa perustiedot yrityksestä nettiin. Et tarvitse ohjelmointitaitoja.”

 

Kiitämme kaikkia Yrittäjien myymäläpäivään osallistuneita yrittäjiä! Lisää kullanarvoisia vinkkejä arjen helpottamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen löydät täältä:

Selätä kuittirumba! pilvi.elisa.fi/fi/etasku

Perusta kotisivut! pilvi.elisa.fi/fi/zeendo

Auta, Elisa Yritysguru! elisa.fi/yritysguru