Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Mustasaaren Yrittäjät

Mustasaaren Yrittäjät on monikielinen yrittäjäyhdistys, joka valvoo jäsenten etuja ja pyrkii parantamaan yrittämisen edellytyksiä Mustasaaressa. Yhdistys tekee yhteistyötä aluejärjestö Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien sekä muiden paikallisyhdistysten kanssa (Korsnäs Företagare, Malax Företagare, Vaasan Yrittäjät, Vähäkyrön Yrittäjät ja Vörå företagare).

Mustasaaren yrittäjät hoitaa edunvalvonnan paikallistasolla kutsumalla kunnan edustajan (Matias Båsk) hallituksen kokouksiin. Lisäksi yksi hallituksen jäsenistä valitaan kunnan elinkeinotoimikuntaan (puheenjohtaja Maria Norrlin-Asplund valittu 2019-2020).

Rannikko -Pohjanmaan Yrittäjät hoitaa edunvalvonnan alueellisesti ja Suomen Yrittäjät maanlaajuisesti.

Paikallisyhdistys Mustasaaren Yrittäjät järjestää toimintaa, joka pyrkii antamaan yrittäjille tärkeätä ja ajankohtaista yrittämiseen liittyvää tietoa, helpottaa verkostoitumista, parantaa työkykyä ja hyvinvointia sekä järjestää erilaisia tapahtumia. Paikallisyhdistyksen jäsenet ovat myös tervetulleita osallistumaan Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien sekä alueyhdistyksen muiden paikallisyhdistysten järjestämiin tapahtumiin. Toimimme aktiivisesti kutsumalla jäseniä tapahtumiimme ja hankkimalla uusia jäseniä.

Toimintavuodelle 2020 suunnitellaan:

Lounastapaamiset yhteistyössä Mustasaaren kunnan ja elinkeinotoimikunnan kanssa. Yksi tai pari hallituksen jäsentä osallistuu ja osallistujat voivat esittää toivomuksensa ohjelmistoon liittyen sekä näkemyksiään ja mielipiteitään kunnan kanssa tehtävästä yhteistyöstä yrittämisen suhteen.

Kevät- ja syyskokouksen yhteydessä järjestetään tapahtumia jäsenille.

Ensi syksynä suunnittelemme Konjakkimatkaa Ranskaan yhteistyössä jäsenyrityksemme Ingves & Svanbäckin kanssa.

Mustasaaren Yrittäjät osallistuu myös vuosittaiseen yrittäjäjuhlaan, jonka Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät järjestää tänä vuonna syyskuussa. Mustasaaren Yrittäjät jakaa joka toinen vuosi (parilliset vuodet) yrittäjäpalkinnon jäseniensä keskuudesta ja joka toinen vuosi (parittomat vuodet) Mustasaaren kunta yhteistoiminnassa elinkeinotoimikunnan kanssa valitsee palkitun yrittäjän kunnan kaikkien yritysten keskuudesta. Palkinto jaetaan joka vuosi yrittäjäjuhlissa.

Marraskuussa on suunnitteilla on vuotuinen Yrittäjäristeily Uumajaan, käyttäen sama onnistuneeksi todettua konseptia kuin 2015-2019.

Mustasaaren Yrittäjät tiedottaa tapahtumista, kokouksista ja muista yrittämiseen liittyvistä ajankohtaisista asioista kotisivullaan: https://www.yrittajat.fi/rannikko-pohjanmaan-yrittajat/mustasaaren-yritt... , sekä yhdistyksen Facebooksivulla. Paikallisyhdistys tekee myös yhteistyötä Mustasaari Lehden kanssa ja pyrkii saamaan näkyvyyttä myös alueen muissa lehdissä. R-PY:n uutiskirje, joka lähetetään jäsenille sähköpostitse kuukausittain tiedotta myös paikallisista ja alueellisista tapahtumista.

Lisätietoja:

Pj: Maria Norrlin-Asplund, info@celma.fi puh. 050 5555 226