Vaasan Yrittäjät – Vasa Företagare | Yrittajat.fi

Etsi

Yrittäjien vuotuinen valtakunnallinen huipputapahtuma Yrittäjäpäivät järjestetään energiaosaamisestaan tunnetussa Vaasassa. Tapahtuman teemana onkin luonnollisesti energia

Yrittäjäpäivillä kuulet innostavia yrittäjätarinoita, tutustut toisiin yrittäjiin ja pääset halutessasi myös virkistymään kulttuurin tai vaikka shoppailun parissa.

Päivien ohjelma käynnistyy perjantaina Suomen Yrittäjien liittokokouksella Botniahallissa. Vaihtoehtoisesti voit tutustua Vaasan seudun energiaklusteriin tai Merenkurkun saariston maailmanperintöalueeseen.  

Perjantai-ilta vietetään rennoissa opiskelijabileissä Vaasan kaupungin keskustassa. Lauantaina Botniahallissa on luvassa innostavia luentoja, kun lavalle nousevat Sampo Kaulanen, Taru Tujunen, Bruce Oreck, Vappu Pimiä ja Gustav Hägglund.  Ilta huipentuu juhlavaan Yrittäjägaalaan, jossa palkitaan vuoden yrittäjät 2016.

Yrittäjäpäivien energiateema juontaa juurensa siitä, että monet vientiyritykset Vaasan seudulla keskittyvät energiaan ja erityisesti cleantech-ratkaisuihin. Seutu onkin avainpelaaja teknologisessa kamppailussa ilmastonlämpenemistä vastaan.

 

   SIIRRY ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLE >>