Etsi

VAASAN YRITTÄJÄT RY - VASA FÖRETAGARE RF VALITSI 14.11.2018 SYYSKOKOUKSESSAAN KATJA RAJALAN (FINHOW OY) JATKAMAAN VAASAN YRITTÄJIEN PUHEENJOHTAJANA

 

Vaasan Yrittäjien hallituksessa jatkavat myös Jenni Parpala, Miki Ekman, Jukka Kiviniemi, Tommi Mäki, Pernilla Andtfolk ja Tauno Kekäle. Uusina jäseninä mukaan tulevat Jussi Loukiainen, Mari Pohjanniemi-Kivi, Thomas Berglund ja Tarja Laukka. Näiden lisäksi hallituksessa ovat edustettuina VASEK, Vaasan kaupunki ja Vaasan Yrittäjänaiset.

 

Vaasan Yrittäjät valitsi edustajansa myös aluejärjestö Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät – Kust-Österbottens Företagare –hallitukseen.

Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien hallituksessa jatkavat Juhani Ahola, Carola Svahn-Salomäki, Kai Salmi, Caj-Erik Karp ja Susanna Tuohiniemi.                                       

 

Vaasan Yrittäjät ry – Vasa Företagare rf on Suomen Yrittäjien kaksikielinen paikallisyhdistys, joka on osa aluejärjestö Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjiä. Muut paikallisyhdistykset ovat Vähänkyrön Yrittäjät, Korsholm – Mustasaaren Yrittäjät, Malax Företagare, Korsnäs Företagare ja Vörå Företagare.

 

Lisätietoja:

Puheenjohtaja Katja Rajala, p. 050 505 4422

Toiminnanjohtaja Mari Pohjanniemi-Kivi, p. 050 911 2208

 

***********************************************************************************************

 

VAASAN YRITTÄJÄT PALKITSI ANSIOITUNEITA YRITTÄJIÄ LAUANTAINA 10.11.2018

 

Yrittäjäjuhlassa palkittiin jo perinteisesti kaksi Vaasan Vuoden Yrittäjää. Vaasan Vuoden Yrittäjä – palkinto on jaettu vuodesta 1977 alkaen. Tämän lisäksi Vaasan Yrittäjät palkitsi Vuoden Jäsenen, Vuoden Yhteistyökumppanin ja Vuoden Hallituksen Jäsenen.

 

Vaasan Yrittäjien palkitsemat yritykset ovat WasaTalent Oy sekä Tarkmet Oy.

 

WasaTalent Oy on henkilöstöhallinnon asiantuntijayritys, jonka palveluita ovat mm. rekrytoinnit, suorahaku eli headhunting sekä muut henkilöstöhallinnon ulkoistukset ja projektit. Päivi Ekholm perusti yrityksen vuonna 2011 työskenneltyään pitkään kansainvälisen rekrytointiyrityksen aluepäällikkönä. WasaTalentin voimakkaan kasvun vaihe alkoi vuonna 2016 ja parissa vuodessa Päivi on palkannut rinnalleen lisää HR-asiantuntijoita sekä vahvistuksia myyntiin. Tällä hetkellä WasaTalentissa työskentelee yhteensä 5 henkilöä ja Pohjanmaan lisäksi yritys on saanut jalansijaa etenkin pk-seudulta ja Tampereelta.

Tarkmet Oy (Ari Kärjenmäki) perustettiin Mustasaaren Lintuvuoressa sijainneisiin toimitiloihin vuonna 1999. Toiminta koostuu alihankinnasta ja omista tuotteista, kuten koneistus ja kokoonpano-osastot, omat tuotteet; niiden suunnittelu ja kehittäminen (hydraulipuristimet ja akkumagneettinostimet), huoltotyökaluosasto päämiehen toimituksiin, koneenrakennus ja omiin tuotteisiin liittyvät projektit.

Vuonna 2004 yritys muutti nykyisiin, Vaasan Pukinkulmassa sijaitseviin toimitiloihin. Yritys laatusertifioitiin vuonna 2006, Maintenance tools toimitukset alkoivat vuonna 2007 ja TM Code jäljitettävyyspalvelu aloitettiin vuonna 2012. Vuoden 2014 lopulla Tarkmet osti jämsänkoskelaisen  MKH Press Oy:n jonka liiketoiminta fuusioitiin Tarkmet Oy:n 2016.

Henkilökuntaa on yhteensä n. 25 henkilöä, tuotantotilat ovat yhteensä n 4.000 neliömetriä ja vuoden 2018 liikevaihto tulee olemaan n. 5 milj EUR. Toimintaa on Vaasassa ja Jämsänkoskella.

 

Vuoden yhteistyökumppaniksi valittiin Pekka Liukkonen, joka aloitti toukokuussa Vaasan kaupungin hankintapäällikkönä. Pekan yrittäjämäinen asenne on vienyt yhteistyötä vauhdilla eteenpäin. Tätä kautta on jo nyt saatu pienempiä yrittäjiä mukaan kaupungin hankintoihin.

 

Vuoden jäseneksi valittiin Kim Roukus, Roukus Oy.

Hallitus valitsee Vuoden Jäsenen. Valintaperusteina ovat aktiivisuus yhdistyksessä, osallistuminen toimintaan sekä yhdistyksen tapahtumiin. Vuoden jäsen on tuore jäsen, mutta on kuluneena vuotena ollut tuttu näky tilaisuuksissamme.

 

Hallituksen puheenjohtaja valitsee Vuoden Hallituksen Jäsenen, joka tänä vuonna on Jukka Kiviniemi. Hänet palkitaan hyvistä näkökannoista, ahkerasta hallitustyöskentelystä sekä kiitettävästä sitoutumisesta Vaasan Yrittäjien toimintaan.

 

Aluejärjestö Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät palkitsi myös Vuoden Maakunnallisen Yrittäjän, Oy Vaasan Joutsen Ab:n, Maakunnallisen Yksinyrittäjän Jonna Kovalan sekä luovutti Suurristit Pentti Risbergille ja Caj-Erik Karp'lle.

______________________________________________________________________________________________________

Hei yrittäjä!


Vamian Työelämäpalvelut yhdistää työnantajan ja opiskelijan. Sinulla voi olla tarjolla esim. työpaikka, oppisopimustyöpaikka, harjoittelupaikka koulutussopimuksella, projekti- tai alihankintatyö. Soita tai lähetä sähköpostia, niin mietitään yhdessä paras vaihtoehto sinulle ja opiskelijalle.

Työelämäpäällikkö Jukka Mäntymaa, 050 435 4844
Asiakkuuspäällikkö Jukka-Pekka Suoraniemi, 040 727 8898

_________________________________________________________________________________________________________