Vaasan Yrittäjät – Vasa Företagare | Yrittajat.fi

Etsi

NoWork, Hyvinvointi-ilta, Tietosuoja-asetuskoulutukset...

Tapahtumakalenterimme päivittyy jatkuvasti, tervetuloa mukaan tapahtumiimme!

*******************************************************************************

Näin varaudut EU:n tietosuoja-asetukseen: Juristi kertoo, mitä vähintään täytyy tehdä

Suomen Yrittäjien asiantuntija Petri Holopainen kertoo, mitä yrityksessä täytyy tehdä ennen EU:n tietosuoja-asetuksen voimaanastumista.

EU:n tietosuoja-asetus astuu voimaan 25. toukokuuta. Ennen sitä yrityksissä pitäisi huolehtia henkilötietojen käsittelystä ja etenkin siitä, ettei tietoja pääse vääriin käsiin.

Monille yrityksille uusi asetus on vielä varsin tuntematon. Sen vaikutukset saattavat olla suurempia kuin mitä yrittäjä olettaa. Katso video alla olevasta linkistä!

*******************************************************************************************

Vaasan Yrittäjät ry – Vasa Företagare rf valitsi 15.11.2017 syyskokouksessaan Katja Rajalan (Finhow Oy) jatkamaan Vaasan Yrittäjien puheenjohtajana.

 

Vaasan Yrittäjien hallituksessa jatkavat myös Tiina Haapala, Jenni Parpala, Katariina Paajaste, Miki Ekman, Jukka Kiviniemi, Tommi Mäki ja Reetta Heikkinen. Uusina jäseninä mukaan tulevat Pernilla Andtfolk ja Tauno Kekäle. Näiden lisäksi hallituksessa ovat edustettuina VASEK (Sari Saarikoski), Vaasan kaupunki (Nina Hautio) ja Vaasan Yrittäjänaiset (Tanja Mäkelä).

 

Vaasan Yrittäjät valitsi edustajansa myös aluejärjestö Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät – Kust-Österbottens Företagare –hallitukseen.

Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien hallituksessa jatkavat Juhani Ahola, Carola Svahn-Salomäki, Kai Salmi, Caj-Erik Karp ja Susanna Ristiluoma.                                       

 

Vaasan Yrittäjät ry – Vasa Företagare rf on Suomen Yrittäjien kaksikielinen paikallisyhdistys, joka on osa aluejärjestö Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjiä. Muut paikallisyhdistykset ovat Vähänkyrön Yrittäjät, Korsholm – Mustasaaren Yrittäjät, Malax Företagare, Korsnäs Företagare ja Vörå Företagare.

 

Lisätietoja:

 

Puheenjohtaja Katja Rajala, p. 050 505 4422

Toiminnanjohtaja Maija Aarnio, p. 050 3740 727

**************************************************************************************************

Palkkatukea?

Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto:

Nyt kannattaa hakea palkkatukea uuden työntekijän palkkaamisen

 

Arvoisa yrittäjä!

Mietitkö uuden työntekijän palkkaamista? Muista, että voit saada palkkatukea, jos palkkaat työttömän työnhakijan!

Palkkatuki on taloudellinen tuki, jota TE-toimisto voi myöntää työnantajalle työttömän työnhakijan palkkauskustannuksiin. Vaikka palkkatuki myönnetään ja maksetaan työnantajalle, tuen myöntäminen lähtee aina työttömän työnhakijan palvelutarpeesta. Palkkatuen tarkoituksena on edistää työnhakijan työllistymistä avoimille työmarkkinoille silloin, kun hänen työttömyytensä uhkaa pitkittyä, hänellä on puutteita ammatillisessa osaamisessa tai työnhakua vaikeuttaa vamma tai sairaus.

Menettele näin!

Ilmoita työpaikka TE-toimistoon ja kerro, että olet kiinnostunut rekrytoimaan palkkatuen avulla. TE-toimisto tekee työtarjouksia henkilöille, joiden palkkaamiseen voidaan myöntää palkkatukea. Muista, että palkkatukea täytyy aina hakea ennen uuden työntekijän palkkausta!

- Nyt jos koskaan kannattaa hakea palkkatukea, sillä meillä on mukavasti palkkatukirahaa tarjolla, toteaa johtaja Helvi Riihimäki Pohjanmaan TE-toimistosta.

Ota yhteyttä!

Pohjanmaan TE-toimisto

Työnantaja- ja yrityspalvelut

puh. 0295 056 001

s-posti: