Vaasan Yrittäjät – Vasa Företagare | Yrittajat.fi

Etsi

Tule mukaan!

Tietosuojailta – Saako enää mitään henkilötietoja käsitellä?

Lue lisää tapahtumakalenterista!

*********************************************************************************

Näin varaudut EU:n tietosuoja-asetukseen: Juristi kertoo, mitä vähintään täytyy tehdä

Suomen Yrittäjien asiantuntija Petri Holopainen kertoo, mitä yrityksessä täytyy tehdä ennen EU:n tietosuoja-asetuksen voimaanastumista.

EU:n tietosuoja-asetus astuu voimaan 25. toukokuuta. Ennen sitä yrityksissä pitäisi huolehtia henkilötietojen käsittelystä ja etenkin siitä, ettei tietoja pääse vääriin käsiin.

Monille yrityksille uusi asetus on vielä varsin tuntematon. Sen vaikutukset saattavat olla suurempia kuin mitä yrittäjä olettaa. Katso video alla olevasta linkistä!

Lataa opas tästä!

*******************************************************************************************

Vaasan Yrittäjät ry – Vasa Företagare rf valitsi 15.11.2017 syyskokouksessaan Katja Rajalan (Finhow Oy) jatkamaan Vaasan Yrittäjien puheenjohtajana.

Vaasan Yrittäjien hallituksessa jatkavat myös Tiina Haapala, Jenni Parpala, Katariina Paajaste, Miki Ekman, Jukka Kiviniemi, Tommi Mäki ja Reetta Heikkinen. Uusina jäseninä mukaan tulevat Pernilla Andtfolk ja Tauno Kekäle. Näiden lisäksi hallituksessa ovat edustettuina VASEK (Sari Saarikoski), Vaasan kaupunki (Nina Hautio) ja Vaasan Yrittäjänaiset (Tanja Mäkelä).

Vaasan Yrittäjät valitsi edustajansa myös aluejärjestö Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät – Kust-Österbottens Företagare –hallitukseen.

Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien hallituksessa jatkavat Juhani Ahola, Carola Svahn-Salomäki, Kai Salmi, Caj-Erik Karp ja Susanna Ristiluoma.                                      

Vaasan Yrittäjät ry – Vasa Företagare rf on Suomen Yrittäjien kaksikielinen paikallisyhdistys, joka on osa aluejärjestö Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjiä. Muut paikallisyhdistykset ovat Vähänkyrön Yrittäjät, Korsholm – Mustasaaren Yrittäjät, Malax Företagare, Korsnäs Företagare ja Vörå Företagare.

Lisätietoja:

Puheenjohtaja Katja Rajala, p. 050 505 4422

Toiminnanjohtaja Maija Aarnio, p. 050 3740 727

**************************************************************************

Kiinnostaisiko hallitustyöskentely Vaasan Yrittäjissä?
Ota siinä tapauksessa yhteyttä Maijaan, .