Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Hyödyt jäsenille

Edunvalvonta:

Vaasan Yrittäjät r.y. on vahva paikallinen edunvalvoja, joka toimii yhteistyössä eri elinkeinoelämän organisaatioiden kanssa. Näin voimme vaikuttaa pk-yritysten ja yrittäjien kannattavan toiminnan edellytyksiin.

Neuvonta:

Valtakunnalliseen neuvontapalveluumme kuuluu lähes 100 asiantuntijan verkosto, joka on aina käytettävissäsi. Keskusjärjestön palvelujen lisäksi käytössäsi ovat sekä aluejärjestön että paikallisyhdistyksesi tarjoamat neuvontapalvelut.

Tiedotus:

Jäsenenä saat ajankohtaista tietoa yritystoimintaan ja yrittämiseen liittyvistä asioista verkkosivuilamme, Facebookissa ja muissa some-kanavissa. Lähetämme 4 uutiskirjettä vuodessa, jotka sisältävät tietoa tulevista tapahtumista sekä ajankohtaisista asioista yrittäjyyteen liittyen. Lähetämme myös täsmäsähköposteja lähestyvistä tapahtumista sekä muista lyhyellä varoitusajalla tulevista tiedotettavista asioista.  Lähetämme veloituksetta Yrittäjäsanomat (10 nroa/v) ja Yrittäjäinfo-jäsentiedotteen (6 krt/v).

Koulutus:

Järjestämme erilaisia koulutustilaisuuksia jäsenkuntamme tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Tilaisuuksien tavoitteena on antaa ajankohtaista tietoa sekä tukea pk-yrittäjiä heidän työssään.

Jäsenedut ja -palvelut:

Jäsenetuja hyödyntämällä voit säästää huomattavasti mm. vakuutus-, polttoaine-, polttoöljy- sekä majoitus- ja matkustuskustannuksissa. Voit hankkia ajankohtais- ja ammattikirjallisuutta edulliseen jäsenhintaan.

Toivomme että annat palautetta meille yllä oleviin sisältöihin  liittyen, jotta saisimme mahdollisimman hyvin toteutettua juuri sitä koulutusta ja niitä tapahtumia, mitä koette tarvitsevanne. Palautetta voi antaa täällä.