Etsi

Jäseneltä jäsenelle - Från medlem till medlem

Haluatko tarjota vaasalaiselle yrittäjäkolleegallesi edun?
Vill du erbjuda en förmån till din företagrekollega?

Ota siinä tapauksessa yhteyttä toimistoon, tai 050 911 2208.
I så fall, ta kontakt med eller 050 911 2208.

 

**********************************************************************

Monipuolinen ja kotimainen liikuntakeskus

Tilamme ovat tyylikkäät sekä laitteet laadukkaat ja helppokäyttöiset. Keskuksestamme löydät laadukkaat ja nykyaikaiset Technogym-kuntosalilaitteet. Tarjoamme edulliset toistaiseksi voimassa olevat asiakkuudet ilman sitoutumista, laadukkaan kuntosalin ja päivittäin runsaan valikoiman live- ja virtuaaliohjattuja ryhmäliikuntatunteja.

TARJOUS VAASAN YRITTÄJIEN JÄSENILLE:

 

Aloitusmaksu 0 € (norm. 29,90 €)

Vuosimaksu uusille asiakkaille 300 € (norm. 358,80 €). Sisältää kuntosalin ja ryhmäliikunnan käytön. Aloittelevalle kuntoilijalle tarjoamme myös laiteopastuksen samaan hintaan.

Meillä käyvät maksuvälineinä myös kaikki tyky- ja liikuntasetelit.

EasyFit Vaasa

www.easyfit.fi

***************************************************************

 

Yrittäjä, päivitä käyntikorttisi digitaaliseksi ja helpotat asiakkaittesi arkea - sekä omaasi.

Asiakkaistasi 90% haluaa tietää etukäteen oletko tavoitettavissa ennen yhteydenottoa. Työpäivän aikana on paljon hetkiä jolloin et vaan pysty vastaamaan asiakkaan yhteydenottoon.

Helppokäyttöisellä DoingWhat -mobiilisovelluksella päivität itsesi esimerkiksi tapaamiseen, työmatkalle, lomalle tai muuten vaan offlineen muutamassa sekunnissa. Tieto välittyy automaattisesti esimerkiksi yrityksesi kotisivuille.  Tilaasi voi seurata suoraan sovelluksesta ja saat myös oman linkin käyntikorttiisi, jota voit jakaa asiakkaillesi.

Profiilisi näkyy myös www.doingwhat.fi -sivuilla yhdessä muiden sovellusta käyttävien yrittäjien kanssa. Sovelluksen käyttävien yrittäjien on myös helppo verkostoitua keskenään sovelluksessa näkyvien profiilien avulla.

(kuva: Vasabladet arkisto, kuvaaja Mikael Nybacka)

Susanna Tuohiniemi (os. Ristiluoma)

”Totta kai päivitin käyntikorttini digitaaliseksi. Näin minun on helppo päivittää tavoitettavuuttani suoraan puhelimellani ja asiakkaani näkevät, jos olen estynyt vastaamasta. Se vähentää myös omaa stressiäni siitä, että asiakkaani odottaisivat takaisinsoittoani. Eniten pidänkin sovelluksessa nimenomaan kello-toiminnosta. Jos olen esimerkiksi koulutuksessa klo 15.00 asti, asiakkaani ovat tästä tietoisia ja osaan itsekin jo odottaa ja varautua yhteydenottoihin klo 15.00 jälkeen.

Välillä yrittäjän on uskallettava ottaa myös omaa aikaa. Tällöin klikkaan profiilini offline -tilaan ja nautin läheisteni seurasta ilman häiriötekijöitä. Tämä on tärkeää myös yrittäjän oman hyvinvoinnin kannalta. Pidänkin DoingWhat -tuotetta enemmänkin lifestyle -tuotteena kuin pelkkänä teknisenä apuvälineenä.”

Tarjous Vaasan Yrittäjien jäsenille:

DoingWhat -lisenssi 24,90€ +alv/1 vuosi/käyttäjä. Norm. 35,90€+alv

          - Profiili sovelluksessa

          - Profiili www.doingwhat.fi sivuilla

          - Oma tavoitettavuussivu. Malli: http://www.doingwhat.fi/tavoitettavuus/voneax-oy/

DoingWhat -tiimi tekee myös mielellään pienen jutun kaikista palvelun käyttäjistä ja jakaa jutun omiin sosiaalisen median kanaviinsa. Tarkoitus on tuoda yrittäjiä esiin yritysten takaa ja mahdollisesti löytää näille uusia asiakkaita. Ota yhteyttä!

******************************************************************************************************

 

Tarvitsetko tavallista perinteistä sähköpostipalvelua? Meillä onnistuu!

Kaikki eivät tarvitse laajoja kommunikointipalveluja, esimerkiksi Office 365 palvelua. Perinteinen sähköposti riittää tai sähköposti ja sähköinen kalenteri.

Q-Net on toimittanut asiakkailleen perinteisiä sähköpostipalveluja omilta luotettavilta palvelimilta jo vuodesta 1997.

Yrityksillä on usein sähköpostiin liitetty myös oma verkkotunnus eli domain. Meiltä saat myös verkkotunnuspalvelun luotettavasti ja edullisesti varmennetuista paikallisilta palvelimilta.

Nyt syystarjouksena tarjoamme puolen vuoden ilmaisen roskapostisuodatuksen uusille yrittäjäkollegoillemme ja ilmaisen verkkotunnuksen siirron tai uuden verkkotunnuksen rekisteröinnin puoleen hintaan sähköpostipalvelun siirron yhteydessä.Ota yhteyttä heti, sähköpostilla tai soittamalla niin kerron lisää.                                        

Jari Pakkanen 040-5000546

Sähköposti :

*****************************************************************************************************

suomenmainosmateriaalit.fi

tarjoaa -10% edun kaikista tuotteista Vaasan Yrittäjien jäsenille.

Verkkokaupastamme löydät mm .mainoskyltit, sisä- ja ulkobanderollit sekä beach flagit/mainosliput. Kaikki mainostuotteet voidaan tulostaa haluamallasi tekstillä, väreillä ja logolla. Tuote kannettuna ovellesi 14 vrk:n toimitusajalla. Voit laittaa meille painovalmiin materiaalin tai voimme suunnitella sen puolestasi. 

Tutustu ja kysy lisää! https://suomenmainosmateriaalit.fi

Lisäksi 60 minuutin ilmainen konsultaatio markkinoinnista!


Waasa Graphics Oy 

Waasa Graphics Oy tarjoaa yrittäjäjäsenille digipainetut käyntikortit seuraavasti:

Paperi: 280g valkoinen käyntikorttikartonki
Painatus: 4/0 tai 4/4 asiakkaan valmiista PDF-tiedostosta.
200 kpl = 25,00€ + alv

vapaasti painossamme.


 

Villa Meribjörkö tarjoaa jäseneltä jäsenelle etuna normaalin tilavuokran yhteydessä uuden maisemasaunan puoleen hintaan, edun arvo 100 € alv 0% http://www.meribjorko.fi/


AJANVARAUS JA KASSA

 Nettivarausten avulla tavoitat uusia asiakkaita, asiakkaasi voivat varata aikoja 24/7 ja parannat palvelukokemusta vähentämällä puhelinsoitoista aiheutuvia keskeytyksiä. Mobiilioptimoinnin ansiosta varausten teko sujuu helposti myös puhelimella, sekä asiakkaille että työntekijöille.

Liittämällä kassan ajanvaraukseen, voit rahastaa varatut palvelut helposti, tarjota vaaditut kuitit sekä helpottaa kirjanpitohässäkkää yksinkertaisten raporttien avulla. Slotin kassa huomioi myös sopimusyrittäjät tarjoten omat laskunumerosarjat ja henkilökohtaisen raportoinnin. Offline-toiminnallisuuden ansiosta sekä kassan että ajanvarauksen käyttö sujuu vaikka nettiyhteys olisikin poikki.

Hetki aikaa? Aloita 30pv ilmainen kokeilu heti osoitteessa slotti.fi.

Vaasan Yrittäjien jäsenenä saat tilauksen tehdessäsi 10% alennuksen kuukausimaksusta!

Voit myös kysyä lisää tai kutsua meidät käymään:

info@slotti.fi

+358 45 614 9994