26.3.2020 klo 15:16
Uutinen

Tietoisku 1.4: Yrittäjälle uutta bisnestä julkisista hankinnoista

Monen yrittäjän asiakas- ja tilausvirta on tyrehtynyt koronakriisin aikana. Yrittäjän kannattaa nyt tarkistaa, voisivatko kuntien julkiset hankinnat tarjota uusia mahdollisuuksia liiketoimintaan.

Tietoiskussa vastataan mm. seuraaviin kysymyksiin

Mikä on julkinen hankinta? Mistä löydän tarjouspyynnöt? Mitä teen tarjouspyynnön kanssa? Ratkaiseeko vain hinta? Mistä saan neuvoja ja apua myöhemmin?

Tietoisku on tarkoitettu yrittäjälle ja yrityksille, joka on kiinnostunut käymään kauppaa julkisen sektorin kanssa. Tietoisku auttaa yrittäjän alkuun, kertoo perusasiat ja antaa vinkit tarjouspyynnön jättämiseksi. Tietoisku sopii niin yksinyrittäjille kuin työnantajayrittäjälle ja on avoin kaikille yrittäjille.

Aika 1.4.2020 | 13:00
Paikka etäkoulutus
Hinta Maksuton
Varaa paikkasi tietoiskun alkuun mennessä

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Asiantuntijoina tietoiskussa ovat Pääkaupunkiseudun ja Helsingin Yrittäjien hankintaneuvoja Pentti Komssi ja Lapin Yrittäjien hankintaneuvoja Susanna-Sofia Keskinarkaus.

Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Tietoisku tallennetaan ja tallenne toimitetaan sähköpostitse kaikille ilmoittautneille, joten voit ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisikään osallistumaan ko. ajankohtana.