Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Pohjanmaan Yrityskummit

POHJANMAAN YRITYSKUMMIT

Yrityskummin kanssa voit pallotella yritystoimintaasi koskevia asioita luottamuksella ja saada ulkopuolisen näkemys asioihin. Yrityskummitoiminta on maksutonta.

Pohjanmaan Yrityskummien aluekoordinaattorina toimii Mari Pohjanniemi-Kivi, , p. 050 911 2208. Jos haluat pallotella yritystoimintasi asioita kummin kanssa, ota yhteys Mariin tai täytä lomake osoitteessa 'yrityskummit.fi'.

Toimintamme on osa Suomen Yrityskummit ryn toimintaa. Pohjanmaan Yrityskummien toimintaa rahoittavat VASEK, Vaasan kaupunki ja Pohjanmaan liitto.

KEITÄ OLEMME?

Yrityskummit ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto. Yrityskummit tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien yrittäjävetoisten mikro- ja pienyritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi.

MITÄ TARJOAMME?

Yrittäjänä saat yrityskummilta tukea yrityksesi ja sen ympäristön tarjoamien mahdollisuuksien hahmottamisessa. Yhdessä yrityskummin kanssa analysoit yrityksesi toimintavaihtoehdot ja asetat niiden pohjalta kehitystavoitteet. Yrityskummi on myös tukenasi kun punnitset keinoja asettamiesi tavoitteiden saavuttamiseksi, toimenpidesuunnitelmien toteuttamisessa ja saavutettujen tulosten seurannassa.

KUMMILUPAUKSEMME?

Yrityskummilta saat käyttöösi hänen kokemuksensa ja asiantuntemuksensa. Hän toimii sparrajanasi ja keskustelukumppaninasi tarjoten sinulle ohjausta ja tukea päätöksenteossasi. Keskustelusi yrityskummin kanssa ovat luottamuksellisia ja ne etenevät omien tarpeidesi ja edellytyksesi mukaisesti. Teet itse päätökset ja vastaat niiden toteuttamisesta. Yrityskummi kulkee kuitenkin rinnallasi avaamalla kysymyksiä ja tarjoten tukea ja virikkeitä kun haet niihin vastauksia.

TOIMINTAPERIAATTEEMME

Yrityskummi on rehellinen ja hyvämaineinen henkilö jonka neuvot ja suositukset noudattavat Suomen lakeja ja hyvää liiketapaa. Yrityskummia ohjaa vain yrityksesi etu eikä hän voi samanaikaisesti toimia yrityksen työntekijänä, omistajana, konsulttina eikä sen alihankkijan tai liikekumppanin palveluksessa. Yrityskummi sitoutuu pitämään salassa kaikki tietoonsa tulleet liike- ja ammattisalaisuudet eikä hän voi samanaikaisesti toimia kilpailevan yrityksen yrityskummina. Yrityskummi ei myöskään käytä saamiaan tietoja oman tai muiden liiketoiminnan edistämiseksi.