Rekrytointi | Yrittajat.fi

Etsi

Rekrytointi

Hallitsetko monikanavaisen sisällöntuotannon? Oletko idearikas? Uskotko yrittäjyyteen? Tervetuloa meidän jengiin Helsingin Mannerheimintielle!

Haemme Suomen Yrittäjien toimitustiimiin kokenutta

TOIMITTAJAA/SISÄLLÖNTUOTTAJAA

Sinulla on hyvä olla kokemusta sekä nopeatempoisesta uutistyöstä että aikakauslehtityöstä. Osaat tuottaa muutakin kuin tekstiä, esimerkiksi videoiden suunnitteleminen ja toteuttaminen onnistuu sinulta siinä missä tekstijuttukin. Toivomme, että osaat ideoita ja toteuttaa sisältöjä niin sanomalehteen, aikakauslehteen kuin verkkomediaan ja someen. Meillä somekin on oma mediakanavansa.

Sopivaa työkokemusta sinulla täytyy olla 7—10 vuotta. Kielitaito on välttämättömyys: ilman englantia et pärjää ja ruotsi on plussaa. Arvostamme korkeakoulututkintoa.

Toivomme reipasta asennetta ja halua sekä kykyä oppia uutta mediamaailmassa, joka muuttuu jatkuvasti. Mekin toivomme voivamme antaa myös sinulle: meillä pääset tekemään, ja lupaamme työn, jolla on merkitystä Suomen tulevaisuuden kannalta.

Työnantajasi on Suomen Yrittäjien Sypoint Oy. Sypoint kustantaa lehtiä ja verkkopalveluita, järjestää tapahtumia ja koulutusta sekä myy palkitsemistuotteita. Sypoint julkaisee muun muassa Yrittäjäsanomia ja Yrittäjä-lehteä.

Suomen Yrittäjistä ja Yrittäjämedioista löydät lisää tietoa osoitteista yrittajat.fi ja yrittajamediat.fi.
 

HAKEMUKSET

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen 27.3.2017 mennessä osoitteeseen rekry@yrittajat.fi.
 

LISÄTIETOJA

Yrittäjämedioiden toimituspäällikkö, toimitustiimin esimies Jari Lammassaari.
Yhteydenottopyynnöt sähköpostitse jari.lammassaari@yrittajat.fi tai p. 0400 512 739.


Suomen Yrittäjät on elinkeinoelämän suurin, yli 105 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö.  Jäsenyrityksistä puolet on yksinyrittäjiä ja puolet työnantajayrityksiä. Suomen 88 000 työnantajayrityksestä Suomen Yrittäjiin kuluu 52 000 yritystä.

Yrittäjäjärjestön toiminta rakentuu 400 paikallisyhdistyksestä, 20 aluejärjestöstä ja 64 toimialajärjestöstä.